Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Rekomendowane odpowiedzi

Sprzedam 2-częściowy album "Ultimate Collector Cars" wydawnictwa Taschen. Otwarty raz, nigdy nieużywany. Wersja angielska. Cena nowego albumu - 250 euro. Moja cena - 500 zł do negocjacji. To wielka cegła (904 strony) i wspaniały album, gratka dla miłośnika motoryzacji.

Podaję opis za stroną Taschena: Od pełnego adrenaliny 24-godzinnego wyścigu Le Mans po legendarny Festiwal Prędkości w Goodwood, od słynnego Concorso d'Eleganza Villa d'Este nad jeziorem Como po prestiżowy Tydzień Samochodów w Monterey, kalendarz i rynek samochodów kolekcjonerskich pokazały jedno z ścieżki najbardziej niezwykłego wzrostu w ostatnich latach. Ten podwójny tom to ostateczna antologia samochodów kolekcjonerskich, zawierająca 100 najbardziej niezwykłych i pożądanych samochodów wszechczasów, od historycznego Mercedesa-Simplexa o mocy 40 KM z 1903 r. do McLarena Speedtail 2020. Każdy model jest prezentowany na wspaniałych zdjęciach autorstwa czołowych fotografów motoryzacyjnych na świecie.

IMG_8352.thumb.jpeg.ac08da34fae7c9f0b2fd8b1061c180be.jpegIMG_8353.thumb.jpeg.f03b9a9b8b1c77a10c214a7e893226df.jpeg

Edytowane przez beniowski

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Podobna zawartość

• Przez Z_bych
      Chyba nie ma co się rozpisywać, tytuły znane i docenione na dodatek.
      Książki nowe, najnowsze wydania, z autografem autora.

Czas na głębokości -159 zł + koszt wybranej wysyłki
      Czas to pieniądz - 149 zł + koszt wybranej wysyłki 
      Obie pozycje - wysyłka paczkomatowa gratis
      Stan książek 10/10

• Przez Vintage_Watches_Collector
      „Czas to Pieniądz – jak kolekcjonować i sprzedawać Zegarki”

O napisaniu takiej książki myślałem już od 2019 r. Dlaczego?

Na polskim rynku, mimo że o zegarkach mówi się coraz więcej, a grono kolekcjonerów rośnie z roku na rok, brakuje poradnika, który pomógłby wejść nowym miłośnika zegarków w piękny świat klasycznego zegarmistrzostwa.

Z książki #czastopieniadz dowiecie się:

- Jak kupować zegarki do kolekcji, aby była ona piękna, ale również wartościowa

- Jak bezpiecznie rozpocząć zyskowny handel zegarkami

- Jak i gdzie szukać dobrych okazji

- Jak samodzielnie podnieść wartość zegarka i przygotować dobrą ofertę

- Gdzie szukać przydatnej wiedzy o zegarkach

- Jakie inne możliwości daje ta branża

I wiele, wiele innych

Książka ta jest sumą kilkunastu lat moich doświadczeń, ale dzięki licznym rozmowom i wywiadom z ekspertami z różnych dziedzin horologii, które do niej trafiły, prezentuje ona wiedzę całego krajowego środowiska zegarkowego.

Przedsprzedaż książki ruszy pod koniec września 2022 r.

Już niedługo więcej informacji

Zapraszam

Mateusz  Piechnik

• Przez rjan
      Jest sobie taki facet, który na Quora dzieli się swoją wiedzą o zegarkach.
      https://www.quora.com/profile/Franz-Rivoira
      Tak na moje wyczucie ma czym się dzielić - przynajmniej dla mnie. Ostatnio ten człowiek postanowił napisać książkę o zegarkach. Spis treści macie tu:
      https://www.quora.com/When-will-Franz-Rivoira-write-a-book-about-watches
      W tym celu robi zbiórkę:
      https://www.indiegogo.com/projects/the-watch-manual--3/x/22907926#/
      Ja go wsparłem bo inicjatywa jest zbożna a człowiek jest dla mnie wiarygodny - i dodatkowo 13$ to nie majątek (zwłaszcza jeśli mówimy o zegarkach).
      Interesu nie mam w tym żadnego. Jak macie chwilę to sobie zerknijcie na profil człowieka i na plan dosyć zaawansowanej publikacji. Mnie się to spodobało na tyle że poparłem kupując przyszłe dzieło w formacie ebook za 13$.
      Pozdrawiam

• Przez Michal.O92
      Okładka książki.

Premiera: 21 października 2017r. , g. 16.00
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.