wojtek91 2750 #1 Posted October 31 (edited) Na sprzedaż klasyczny kwarc od Grand Seiko czyli SBGX 261 w bardzo wygodnym rozmiarze 37mm. Śwetne daily nawet na nieco większy nadgarstek. Jestem jego pierwszym właścicielem, a zegarek zakupiłem 13.11.2023r. Sprzedaję go z niemałym bólem serca, tylko dlatego że poczyniłem inny zakup. Do zakupu pełen zestaw: - pudełka zewnętrzne, - granatowe etui podróżne, - ściereczka - podbita karta gwarancyjna oraz instrukcja obsługi, - dodatkowe ogniwa bransolety (bransoleta skrócona na nadgarstek 17,5-18cm), - dekoracyjny papier w który zawinięte było etui podróżne, - są nawet naklejki ochronne. Zegarek w stanie 8-8.5/10. Całość w bardzo dobrym stanie, bransoleta z ryskami od desk divingu. Ryski na spodzie uszu od zmiany pasków. Możliwe inne włosowate ryski. Poniżej link do pełnej galerii, w której zdjęcia można bardzo mocno powiększyć: https://postimg.cc/gallery/hX1ZvQ1 Cena: 7200 zł. Wysyłka po przedpłacie, kurier lub paczkomat w cenie. Odbiór osobisty w Krakowie/Wieliczce. Edited 17 hours ago by wojtek91 0 Share this post Link to post Share on other sites
wojtek91 2750 #2 Posted November 6 Obniżka na 7 500zł 😉 0 Share this post Link to post Share on other sites
wojtek91 2750 #3 Posted 17 hours ago Kolejna obniżka, zakładam że ostatnia. 0 Share this post Link to post Share on other sites