Moja renowacja Omega Seamster.
dodany przez
Alekamil83, w "Zrób to sam" - wskazówki przy samodzielnych naprawach
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Podobna zawartość
-
Przez Adalbert11
Cześć,
Posiadacie wiedzę na temat fabrycznych wad serii co-axial 8000-9000? Słyszałem, że pomimo iż założenie stworzenia tego typu mechanizmu z rewolucyjnym wychwytem co-axial, który miał gwarantować rzadsze serwisy ze względu na mniejsze tarcia, mechanizm posiada wady. Ponoć nie wytrzymuje balans, koło wychwytu, sprężyny, które przy okazji zwykłego serwisu muszą być często wymienione na nowe. To prawda, czy miejska legenda?
-
Przez Alekamil83
Ostatnio znalazłem w jednej z łazienkowych szuflad zegarek mojej żony, który "walał" się tam pewnie od kilku miesięcy. Niestety trochę mu się oberwało i postanowiłem go w miarę możliwości odświeżyć domowymi metodami. Oto efekty mojej pracy.
-
Przez mandolo667
Cześć! Poszukuję jakiegoś specjalisty / zegarmistrza na terenie Warszawy, który pomógłby mi z oceną autentyczności Omegi.
Zegarek będę miał w ręku, podjechałbym ze sprzedawcą. Macie kogoś godnego polecenia?
Dzięki za pomoc i pozdrawiam
-
Przez TonyMega
Dzień dobry.
Mam pytanie. Czy poniższy zegarek Omega Seamaster Aqua Terra jest oryginalny? Jestem trochę zielony w tym temacie i pytam z czystej ciekawości. Przeglądałem z ciekawości OLX i natrafiłem na taką ofertę. Czy jest autentyczna i warta uwagi?
image;s=1000x700(3).webpimage;s=1000x700(5).webp
-
Przez sebwiecz
Cześć.
Poszukuję Seamaster Diver, najlepiej taki 210.30.42.20.03.001 jeśli ktoś będzie miał ciekawą ofertę to kolor ma drugorzędne znaczenie.
Wraz z dokumentami oraz pudełkiem, nowy lub lekko używany.
Pozdrawiam
Sebastian
-