Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
alex_k

Breitling Aviator 8 B35 Automatic Unitime 43

Rekomendowane odpowiedzi

Sprzedam,

piękny zegarek Breitling Aviator 8 B35 Automatic Unitime 43.

Zegarek zakupiony w maju 2022 roku w Aparcie, na 5-letniej gwarancji do maja 2027 r. Gwarancję można wydłużyć w Breitlingu za dopłatą na kolejne 3 lata.

Cena katalogowa w 2022 roku 35 200 zł, moja cena 18 500 zł.

Podstawowe dane:

średnica 43 mm

bransoleta Professional III

mechanizm in-house Breitling B35 z certyfikatem COSC

70 godzin rezerwy chodu

wodoszczelność 100 m

Zegarek używany wprawdzie na zmianę z innymi ale złapał trochę śladów. Koperta stan super, trzeba z bliska się przyjrzeć dopiero, że na polerowanym bezelu są otarcia od rękawów, na bransolecie i zapięciu widać trochę rysek - bransoleta łapie szybko. Zegarek według mnie jest w bardzo dobrym stanie, określiłbym go na co najmniej 8/10. W razie zainteresowania podeślę video.

Sama bransoleta Professional III wygląda bardzo fajnie z polerowanymi elementami w środku a szczotkowanymi zewnętrznymi, do tego kształt poszczególnych linków jest przekoszony.

Generalnie na żywo zegarek wygląda jeszcze lepiej niż na zdjęciach. Nosi się świetnie, szczególnie na większych nadgarstkach. Komplikacja wortldtimera pokazuje czas w 24 strefach czasowych. Daje dużo radości przy ustawianiu, kiedy tarcze się obracają i cały zegarek żyje.

Odbiór osobisty i możliwość obejrzenia w Bielsku-Białej.

Oddaję oczywiście cały zestaw z paragonem z Apartu.

20240418_173139.jpg

20240418_173554.jpg

20240418_173704.jpg

20240418_174205.jpg

20241105_151825.jpg

20241117_203220.jpg

20241117_203358.jpg

20240418_174205.jpg

20241128_091032.jpg

20241118_100420.jpg

20241118_100809.jpg

20241118_100850.jpg

20241118_100940.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z okazji Mikołaja i bliskiej choinki obniżam cenę do 50% ceny katalogowej czyli 17 600 zł.

Rozstanę się z tym Brajtkiem niechętnie na drodze do posiadania jednego zegarka, bo i zegarek i komplikacja naprawdę robi robotę.

Wysłane z mojego SM-S926B przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aktualne, a coraz bliżej

Wysłane z mojego SM-T875 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnia obniżka - 17 000 zł. Piekny, rzadko spotykany worldtimer z manufakturowym mechanizmem. Na żywo prezentuje się znacznie lepiej, niż na zdjęciach. . 3e65c5d9b07c65851d6a807034ac312b.jpg&key=b66b6adbc84b334be0f829feac2c5e9e191fbdcbcfb65df937b36580d48e06d9

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aktualne

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Podobna zawartość

• Przez Seler
      Breitling SuperOcean w rozmiarze 44mm na bransolecie. 

Rocznik 2022. Referencja A17367D71B1A1.

Stan 8/10, drobne ślady/ryski na zapięciu bransolety, deklu i między uchami. Starałem się wszystko uchwycić na zdjęciach.

Zegarek zarejestorwany w systemie Breitling. Już po gwarancji. 

Full set z pudełkiem i oryginalną kartą gwarancyjną. 

Bransoleta na nadgarstek 18-19cm, są dodatkowe ogniwa. 

Dla zdecydowanego kupującego dorzucę jakieś paski-niespodzianki.

10900zł. Odbiór osobisty Warszawa/Łomianki lub paczkomat po przedpłacie. Mogę też podrzucić zegarek w odległości do 100km od Warszawy.

• Przez enpa
      Witam, 

sprzedam Breitlinga Navitimera Chrono w wersji 41mm.

WR30, lekko wypukłe szafirowe szkło z AR.

Szerokość koperty to 41mm bez koronki, grubość 14,4mm, szerokość między uszami 22mm, waga 90g. 

Mechanizm to bazujący na Valjoux/ETA7750 Breitling Caliber 13, werk znany i niezawodny, Trzyma dobry chód, rezerwa 48 godzin, częstotliwość 28800 uderzeń/h.

Zakręcana koronka sygnowana logiem producenta. 

Chronograf z dwoma guzikami, 3 subtarcze, obracany wewnętrzny bezel, datownik.

W zestawie wszystko co fabrycznie: zegarek z oryginalnym paskiem(niestety po nieudanej próbie renowacji żółtego wnętrza) i klamrą, pasek+klamra zamienniki(obecnie założone), karta gwarancyjna, oryginalne pudełko oraz dowód zakupu.

Zegarek zarejestrowany na stronie Breitlinga(na życzenie udostępnię link), zakupiony w lipcu 2021.

Stan oceniam na 8/10. Zegarek w bardzo dobrym stanie, znajdą się małe ryski na polerowanym deklu, technicznie wszystko sprawne, jedynym mankamentem jest oryginalny pasek. 

Cena: 17499zł z wysyłką(kurier/paczkomat).

Chętnie odpowiem na ewentualne pytania.

Zapraszam również do zobaczenia zegarka na żywo w Zielonce pod Warszawą.

• Przez kob.kamil
      Witam, posiadam zegarek Breitling Colt z mechanizmem B17 (ETA 2824-2). Zegarek ma już 5 lat, więc postanowiłem oddać go do serwisu, skierowałem się do polecanego tutaj Pana Edmunda z Chorzowa (firma Chronos, autoryzowany serwis Omegi). Pan Edmund po zmierzeniu odchyłki dobowej, która wynosi około 3-4s na dobę, powiedział, że na obecną chwilę zegarek nie wymaga serwisu i należy wykonać go za około 2 lata. Tutaj pojawia się moje pytanie, czy serwis po 7 latach nie będzie zbyt późny? Spotkałem się z wieloma pozytywnymi opiniami na temat wspomnianego zegarmistrza, jednak wiem również że opóźnianie serwisu zegarka może mieć destrukcyjny wpływ na mechanizm, dlatego chciałbym poznać Wasze zdanie
    • Przez alex_k
      Sprzedam,

piękny zegarek Breitling Aviator 8 B35 Automatic Unitime 43.

Zegarek zakupiony w maju 2022 roku w Aparcie, na 5-letniej gwarancji do maja 2027 r. Gwarancję można wydłużyć w Breitlingu za dopłatą na kolejne 3 lata.

Cena katalogowa w 2022 roku 35 200 zł, moja cena 17 000 zł.

Podstawowe dane:
      średnica 43 mm
      bransoleta Professional III
      mechanizm in-house Breitling B35 z certyfikatem COSC
      70 godzin rezerwy chodu
      wodoszczelność 100 m

Zegarek używany wprawdzie na zmianę z innymi ale złapał trochę śladów. Koperta stan super, trzeba z bliska się przyjrzeć dopiero, że na polerowanym bezelu są otarcia od rękawów, na bransolecie i zapięciu widać trochę rysek - bransoleta łapie szybko. Zegarek według mnie jest w bardzo dobrym stanie, określiłbym go na co najmniej 8/10. W razie zainteresowania podeślę video.

Sama bransoleta Professional III wygląda bardzo fajnie z polerowanymi elementami w środku a szczotkowanymi zewnętrznymi, do tego kształt poszczególnych linków jest przekoszony.
      Generalnie na żywo zegarek wygląda jeszcze lepiej niż na zdjęciach. Nosi się świetnie, szczególnie na większych nadgarstkach. Komplikacja wortldtimera pokazuje czas w 24 strefach czasowych. Daje dużo radości przy ustawianiu, kiedy tarcze się obracają i cały zegarek żyje.

Odbiór osobisty i możliwość obejrzenia w Bielsku-Białej.
      Oddaję oczywiście cały zestaw z paragonem z Apartu.

A tutaj link do video z procesem ustawiania czasu. Przy okazji dobrze widać stan zegarka. 

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.