Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Rekomendowane odpowiedzi

Hej wszysdkim mam pytanko znalazlem rolexa ,to bylaw likwidacja mieszkania wkasciciele zmarli no i wyslalem go do weryfikacji do Kraków’s exclusive time no I gosc podmienił sirodki i wmawia mi że nie byl orginalny iniechce mi go oddac czy jako znaleziony zegarek moge zglosic to na policje jako kradziesz to byl day data z2004 wart 42tysiace Euro 

9ddab7df-cf85-45de-8af1-18893f71e1af.jpeg

c59aa976-2087-4337-b74c-d437c5c9f0b3.jpeg

59aba2e7-7a4d-4083-81fa-a4ab98ca8476.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podróbki idą do zmielenia. 

To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Weź no przeczytaj jeszcze raz co napisałeś bo nie wiem o co Ci chodzi.

Widzę zdjęcia podróby.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, Zupa12 napisał(-a):

Mechanizm to ewidentnie jakiś śmieć.

Trzeba by udowodnić oryginalność tarczy i koperty a to nie wygląda optymistycznie (raczej też podróba).

Masz w takim razie zdjęcia tego mechanizmu przed oddaniem całego zegarka gdzieś, gdzie niby została dokonana podmiana ?

Masz prawo do majątku po zmarłym? Bo jeżeli byłeś tylko czyścicielem lokalu i przywłaszczyłeś coś co Ci się nie należy, to ktoś może oskarżyć Ciebie, nawet jeżeli to śmieć o wartości frytek...

Gdyby to był w całości oryginalny zegarek to jego wartość z trudem osiągnęłaby 40tys zł więc w tymi Euro to Cię ostro poniosło.

I to chyba na tyle z dalszego przebiegu tego wątku  🤣

Edytowane przez Burns

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, Zupa12 napisał(-a):

Hej wszysdkim mam pytanko znalazlem rolexa ,to bylaw likwidacja mieszkania wkasciciele zmarli no i wyslalem go do weryfikacji do Kraków’s exclusive time no I gosc podmienił sirodki i wmawia mi że nie byl orginalny iniechce mi go oddac czy jako znaleziony zegarek moge zglosic to na policje jako kradziesz to byl day data z2004 wart 42tysiace Euro 

9ddab7df-cf85-45de-8af1-18893f71e1af.jpeg

c59aa976-2087-4337-b74c-d437c5c9f0b3.jpeg

59aba2e7-7a4d-4083-81fa-a4ab98ca8476.jpeg

Niczego Ci gosc nie podmienil. Kupiles / zdobyles podrobke. Wyslales do firmy na weryfikacje, a oni powinni to zglosic na policje / zniszczyc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

temat do zamknięcia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
6 godzin temu, SzefSzefow napisał(-a):

Niczego Ci gosc nie podmienil. Kupiles / zdobyles podrobke. Wyslales do firmy na weryfikacje, a oni powinni to zglosic na policje / zniszczyc.

A skąd wiesz ze nie co byłeś tam to czemu niechęć odesłać ale co zgłosić chyba się że podmienia sirodki ludzia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.