Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Damianello

FESTINA F20531/4 Sport Diver

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, proszę doradźcie mi w wyborze zegarka. Nie ukrywam, że podoba mi się ta Festina https://zegaris.pl/zegarki-meskie-festina-diver/festina-f20531-4 . Czy warto ją kupować za tą cenę? Naczytałem się negatywnych opinii i teraz głęboko się zastanawiam przy wyborze. Nie ukrywam, że nurkować raczej nie będę😄ale podoba mi się wygląd.

Pozdrawiam serdecznie!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jakość będzie adekwatna do ceny. Jak się podoba to brać i nie wydziwiać :)

Edytowane przez Funky_Koval

quartz bandit

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zegarek OK ale...

Warto zmierzyć- duży jest

Można poszukać taniej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spory zegarek. Warto przymierzyć przed zakupem.

Ma co trzeba w dobrej cenie. Jak się wyłączy z rozważań markę, to pod względem relacji jakość/cena, wśród zegarków mechanicznych, to chyba tylko jakieś przyzwoite chińczyki z Aliexpress mogą zaoferować coś więcej za mniejsze pieniądze (Addiesdive, Tandorio, Pagani Design itp...). No i może jeszcze Orient Kamasu jest tu mocną konkurencją. Albo jakieś Aquatico w kolejnej promocji na -40% albo -50%, które się ostatnio często zdarzają.

Dwa mankamenty jakie widzę, to bezel nurkowy pewnie z aluminium - podatny na zarysowania. No i bransoleta - nie macałem, ale postawiłbym na to, że raczej kiepska. Szczególnie blaszkowe zapięcie. Ale w tej cenie na czymś trzeba oszczędzać, wiec to nie jest żadne zaskoczenie. Porządnej lumy też bym się nie spodziewał. za to mechanizm Miyota z kategorii "nie do zdarcia" i szafirowe szkiełko to z kolei plusy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi