Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
beriam

Do usunięcia

Recommended Posts

Posted (edited)

Sprzedany.

Edited by beriam

Posted (edited)

Sprzedany.

Edited by beriam

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Similar Content

• By sinn7
      Cześć! Z racji chęci zakupu innego czasomierza na sprzedaż trafia mój tytanowy Breitling Avenger Bandit E13383.   Zegarek w bardzo dobrym stanie - śmiało 8,5/10. Na kopercie są drobne zarysowania wynikające z użytkowania, ale nic poważnego i głębokiego > Breitlingowy tytan dość łatwo się rysuje( od samego patrzenia  ) . Bezel posiada lekkie przetarcie w okolicach godziny 11, szkło czyste, do tego świetny antyrefleks. Oryginalny pasek gumowo materiałowy w bardzo dobrym stanie. Noszony raczej na gumie Prodiver lub nato. Wszystko starałem się ująć na zdjęciach. Zegarek nie był serwisowany ani grzebany, obecnie na punktualnym chodzie, nie sprawia żadnych problemów. Nie używany w wodzie.   Zegarek z 2017 roku, sprzedany w 2020 roku pierwotnie w Niemczech jest paragon w zestawie. Jestem drugim właścicielem. Sprzedaję jako full set - udełko, karty, książeczki, dowód zakupu + dodatkowy pasek - czarny Pro Diver. Więcej zdjęć/informacji proszę o PW.   Mistrzem fotografii nie jestem, ale starałem się jak mogłem   Wysyłka na życzenie i ryzyko kupującego. Chętnie odbiór osobisty w Poznaniu.   CENA WYJŚCIOWA : 14 500 PLN , jestem otwarty na negocjacji   BEZ ZAMIAN - TYLKO SPRZEDAŻ! POLECAM!

• By marekzarski7
      Witam, sprzedam Breitling Navitimer 43 mm 
      ref. AB 012012/BB01, data zakupu 2014 r
      Full set pudełka, dokumenty, przewieszka. 

Opis
      -kolor - czarny 
      - chronograf 
      - mechanizm B01 - serwis w Breitlingu  w sierpniu 2024 wraz z wymiana koronki- dokument w załączeniu 
      - oryginalny pasek z zapięciem motylkowym 
      - wodoszczelność 30 m

stan 8/10 

cena 22500 zł 

Preferuje odbiór osobisty Białystok ale mogę dojechać. 100-200 km

• By Stan_101
      Sprzedam Tag Heuer Carrera CAR2014.BA0799 bardzo mało używany.

Zegarek kupiony w styczniu 2020 r. Sprzedaję z całym kompletem, tj. kartonik, pudełko, książeczki, ogniwa do bransolety.

Carrere nosiłem sporadycznie, tylko w weekendy na zmianę z 2 innymi automatami. 

Stan oceniam na 8,5/10. Posiada bardzo delikatne ślady użytkowania, jedynie jakieś włoskowate mikroryski na gładkich powierzchniach. Szkło czyste, bransoleta w super stanie,  starałem się wszystko pokazać na zdjęciach. Antyrefleks w tym zegarku jest świetny. Zegarek na żywo robi "robotę"

Cena: 9 200 zł.

• By Sisqo
      Frederique Constant Manufacture Slimline Moonphase FC-705N4S6 jest klasycznym zegarkiem, który składa się z koperty wykonanej ze stali szlachetnej oraz niebieskiego, skórzanego paska. Tarcza (na której znajduje się wskaźnik faz księżyca) jest zabezpieczona szafirowym szkiełkiem.
      Mechanizm in-house FC-705 z 38 godzinną rezerwą chodu i częstotliwością 28.800 
      Kopertą ma 42 mm średnicy i jest wysoka na 11 mm.
      Pełny zestaw: pudełko , papiery 
      Stan 9/10

Cena 6.900 PLN 6.600 pln  6.500 pln

Wysyłka InPost po mojej stronie

• By clusca
      Na sprzedaż posiadam zegarek marki Seiko model SPB051. Zegarek kupiony jakiś czas temu, założony kilka razy, co jakiś czas trafiał do rotomatu, aby mechanizm miał szansę popracować. Stan zegarka jest niemalże idealny, mechanizm na prawidłowym chodzie, szkło szafirowe bez skazy, praktycznie żadnych śladów używania na kopercie i bransolecie.
      W zestawie pełen komplet producenta, tj. pudełko, zegarek na bransolecie skróconej na nadgarstek 18cm w obwodzie, dodatkowe ogniwa bransolety, papiery.

Cena to:  3150   2800  2700 PLN z przesyłka po mojej stronie

Serdecznie zapraszam do zakupu. Chętnie odpowiem na wszelkie pytania lub podeślę więcej zdjęć w wyższej rozdzielczości.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.