Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Bonusdg

Zegarek na 30-ste urodziny (do 5k)

Recommended Posts

W dniu 9.06.2025 o 09:10, Bonusdg napisał(-a):

Panowie trochę zmieniła się koncepcja i chyba jednak będę szukał czegoś bardziej do koszuli, być może nawet do garniaka, chociaż wolałbym raczej rozmiar 38 do 40 mm niż mniejszy. Od pewnego czasu choruję na Loginesa Flagshipa Heritage, ew. podoba mi się również Longines Conquest Heritage, niestety jest to wyższa półka cenowa, za 6k nawet po dobrych rabatach będzie ciężko coś znaleźć, a dodatkowo ciężko mi je gdzieś znaleźć do przymierzenia. Czy znacie jakieś alternatywy w podanym budżecie? Tarcza biała lub srebrna, indeksy złote.

Może nie tak wysoko w piramidzie jak longines, ale... Prezencji i jakości odmówić mu się nie da ;)

Pięknie wypukłe szkło, tarcza z fakturą i wzorem płaszcza Franka. W środku miyotka ale premium. Jedyny, wyjątkowy, nie podobny do żadnego innego. Po prostu Bulova Sinatra

Mam czarnego 🥰

Screenshot_20250612-151424.png

Edited by Petru23

Trochę nie na temat, ale może nie zakładaj że zegarek zostanie z Tobą do końca.

A jako moja propozycje przyjmij CERTINA DS-1 VINTAGE POWERMATIC 80 MESH AND BROWN LEATHER SET:

Otwórz przeglądarkę w nowej karcie w trybie prywatnym.jpeg.png

Zrzut ekranu 2025-08-09 o 00.25.40.jpeg.png

Pytanie jaką dłoń ma solenizantka czy drobną czy bardziej taką większą ;) No i co by jej najlepiej pasowało. Ja wiem, że tutaj już wrzucali poprzednicy zegarki, ale no nie wiem, wydaje mi się że tutaj jest spoko wybór https://zegarownia.pl/zegarki-damskie-powyzej-2000zl I to wcale niekoniecznie, musisz kupić jej za 5000 ;) Możesz też kupić zegarek za mniej i np. dorzucić jakiś voucher na jakiś lot balonem albo cos bardziej przyziemnego https://prezentokracja.pl/prezenty-na-30-dla-niej

Odpowiedź nie do tego tematu, aczkolwiek dzięki za podbicie bo w zasadzie temat nadal jest aktualny, gdyż minęło kilka miesięcy, przymierzyłem już kilkanaście zegarków i niestety nic nie siadło na tyle żeby dokonać zakupu...

W pierwszej chwili myślałem, że to aero 1942 a później zwróciłem uwagę na opis i logo ;)

Bardzo ładny, niechaj się nosi nie miej niż się podoba. Gratki 👍

I wspomnainay aero

Screenshot_20260124-132752.Brave.thumb.png.6fdaad0ab0ccadabf1f03dd414336bfe.png

👏 - nie mogę usunąć tej przypadkowej emotki ;)

Edited by Petru23