kuba1991 3642 #1 Napisano 8 Czerwca (edytowane) Sprzedam czarne sumo, to jest generacja na 6r35 i z szafirowym szkłem. Zegarek kupiony na forum, pierwotnie kupiony z zagranicznej dystrybucji. W zestawie jak na zdjęciach zegarek, pudełko i ogniwa. Stan zegarka jest bardzo dobry, znajdą się jakieś pojedyncze drobne ryski ale nic grubego, technicznie w pełni sprawny. Stan ogólny oceniam na 8. Cena jaka mnie interesuje to 1500 zł, najchętniej odbiór osobisty w okolicach Katowic, 50 km jestem skłonny jeszcze dojechać a wysyłka jeśli już to za pobraniem pocztą na koszt i odpowiedzialność kupującego. Edytowane 8 Czerwca przez kuba1991 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuba1991 3642 #2 Napisano 14 Czerwca Hop do góry 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuba1991 3642 #3 Napisano 21 Czerwca Aktualne, nowa cena 1300 zł 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuba1991 3642 #4 Napisano 6 Lipca 1200 do końca ogłoszenia, jak nie to zostaje u mnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach