kuba1991 3642 #1 Napisano 8 Czerwca (edytowane) Sprzedam klasykę Seiko z japońskiego rynku. Zegarek nabyty na forum jakieś 3 lata temu, przeze mnie praktycznie nieużywany. W zestawie tylko zegarek, ogniwa i poduszka z pudełka które miało do mnie dotrzeć - nie dotarło... Zegarek jest używany, ma włosowate ryski ale nic grubego. Technicznie w pełni sprawny. Stan ogólny oceniam na 7,5. Cena jaka mnie interesuje to 2000 zł, najlepiej odbiór osobisty w okolicach Katowic, powiedzmy że do 50 km jestem skłonny dojechać, wysyłka jeśli już to pocztą za pobraniem na koszt i odpowiedzialność kupującego. Edytowane 8 Czerwca przez kuba1991 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuba1991 3642 #2 Napisano 14 Czerwca Hop do góry 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuba1991 3642 #3 Napisano 21 Czerwca Aktualne 1800 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuba1991 3642 #4 Napisano 6 Lipca 1700 do końca ogłoszenia, jak nie to zostaje u mnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach