monta atlas Monta Atlas opal, GMT, cena 4000 PLN
Sprzedam zegarek Monta Atlas (GMT), srebrno-opalowa tarcza, rzadki w Europie, full set
dodany przez
Sierżant Julian, w SPRZEDAM
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Podobna zawartość
-
Przez franio1991
Witam, chętnie kupię kilka ogniw lub całą bransoletę w okazyjnej cenie do Victorinoxa Alliance.
Kupiłem na olx ale niestety w bransolecie brakuje ogniw i nie zamyka mi się na ręce...
Pozdrawiam
-
Przez lort
Na sprzedaż mój Chronoswiss Tora GMT Chronograph CH 7423
Zegarek kupiony przeze mnie w Niemczech.
Kupiłem sam zegarek.
Sprzedaję go jednak w zestawie z pięknym skórzanym etui podróżnym Bvlgari widocznym na zdjęciach.
Stal nierdzewna.
Średnica 38 mm
Szerokość w uchach 20 mm.
Założony nowy pasek, użyty kilka razy.
Mechanizm kal. C.743 na bazie Valjoux 7750
Tarcza wykonana ze srebra z pięknym ręcznym giloszowaniem, które możemy spotkać w o wiele droższych zegarkach np. Breguet.
Piękne barwione termicznie wskazówki.
Poza chronografem i datą zegarek posiada moduł GMT, obsługiwany dodatkowym puszerem na godz. 10.
Chronograf działa bez zarzutu i dokładnie zeruje. Pozostałe funkcje również.
Zegarek trzyma czas.
Pierwszy właściciel porysował ucha przez nieumiejętną zmianę pasków (teleskopy skręcane na śruby). Ja odświeżyłem ucha i boki koperty.
Szkło bez rys, natomiast pod pewnym kątem w pełnym słońcu widać mikroryski na AR, jednak nie zdecydowałem się na usunięcie AR ponieważ w mojej ocenie świetnie wydobywa piękno tarczy i detali.
Stan oceniam na 8/10
Ceny w Europie tych zegarków w zależności od zestawu wynoszą nawet 18 k PLN.
Moja cena za komplet na zdjęciach to 11 800 PLN.
Odbiór osobisty w Warszawie lub wybrana wysyłka na koszt kupującego .
-
Przez Wcinek
Dzień dobry,
Posiadam już parę ładnych lat Seiko SNK807. Noszę go z różnymi paskami NATO ale uznałem że chętnie spróbowałbym zegarka na bransolecie. I o ile pomysł po prostu zmiany zegarka po głowie chodzi, to tak naprawdę lubię go i pomyślałem że najłatwiej byłoby mi pozyskać bransoletę która była w wersji SNK809k1. Wydaje mi się to dosyć istotne bo nie dość że rozmiar mały (18mm) to jeszcze zegarek jest w macie i myślę że z błyszczącą bransoletą będzie to wyglądało conajmniej dziwnie.
Niestety - to okazuje się nie być takie łatwe, dostać gdzieś samą bransoletę . Stąd ten post - może komuś wala się po szufladzie i chciałby sprzedać?
Pozdawiam!
-
Przez dzordzo
Cześć mam pytanie jaka jest to marka tej bransolety i czy jest to jakaś porządna bransoleta zupełnie nie kojarzę tej marki
-