Nowo Zielony 0 #1 Napisano 13 Września Witam , Witam 🙂 Czy zna ktokolwiek z was tutaj na Forum Niemieckie Zegarki Marki Regent ? ? ? Marka istnieje na Rynku juz podobno jakies dobre 30-40 lat Czy warto inwestowac ? ? ? ⌚ Pozdrawiam 🙂 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 128410 #2 Napisano 13 Września 54 minuty temu, Nowo Zielony napisał(-a): Witam , Witam 🙂 Czy zna ktokolwiek z was tutaj na Forum Niemieckie Zegarki Marki Regent ? ? ? Marka istnieje na Rynku juz podobno jakies dobre 30-40 lat Czy warto inwestowac ? ? ? ⌚ Pozdrawiam 🙂 Mam nadzieję, że sformułowanie "inwestować" nie traktujesz dosłownie, ale tylko jako chęć zakupu i użytkowania. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oszolom 25542 #3 Napisano 13 Września poszukaj Casio, Lorusa, Swatcha. cokolwiek. 0 Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nowo Zielony 0 #4 Napisano 13 Września 30 minut temu, Paulus57 napisał(-a): Mam nadzieję, że sformułowanie "inwestować" nie traktujesz dosłownie, ale tylko jako chęć zakupu i użytkowania. Tak ,tak ,tak raczej w tym sensie 👍 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nowo Zielony 0 #5 Napisano 13 Września 12 minut temu, oszolom napisał(-a): poszukaj Casio, Lorusa, Swatcha. cokolwiek. Casio jest dla mnie troche za bardzo oklepany albo nie miesci sie w mojim skromnym Budzecie 😉 Dla czego proponujesz cokolwiek ? Czy Regenty Niemieckie to az taka "Tandeta" ? 🤔 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oszolom 25542 #6 Napisano 13 Września No takie kompletne zegarkowe nic... Pewnie będzie działać i to długo, ale kompletnie nic ciekawego. 0 Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tofiks_th 13363 #7 Napisano 13 Września Jesli Ci sie podoba jakis konkretny model to bierz spokojnie. To zadna tandeta, ale tez i nie sztuka zegarmistrzowska. Sam uzytkuje takiego klasika i zlego slowa nie powiem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oszolom 25542 #8 Napisano 13 Września No tak... Pytanie, za ile. I czego się oczekuje od zegarka. Jak ma być stal i szafir i jest tanio, to spoko. Jak ma to być coś ciekawego/uznanego etc., no to nie tędy droga. 0 Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nowo Zielony 0 #9 Napisano 13 Września No tak ,no tak 🤔 I badz teraz madry jako LAJIK 🙄 Jedni z was pisza ze Regent jest slaby a drudzy ze calkiem okay.... O co mi chodzi do tematu ? Poprostu stwierdzilem ze Modele Zegarkow sa mojego gustu a cenowo mozna juz nawet nie drogo wychaczyc cos z Safirem 😀👍 Np do okolo 300 Złoty 👍 A tak poza tym jest to taki troche Unikat jako Marka bo jakos duzo ludzi z takim Zegarkiem na rece raczej nie widzialem.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cordi7 7902 #10 Napisano 17 Września W dniu 13.09.2025 o 18:47, Nowo Zielony napisał(-a): A tak poza tym jest to taki troche Unikat jako Marka bo jakos duzo ludzi z takim Zegarkiem na rece raczej nie widzialem.... Pewnie jest powód Obydwaj koledzy piszą ci to samo: jeśli ma być tanio, w stali i z szafirem to będzie ok. To żadna wielka marka miażdżę mega ciekawe designy - ale swoją rolę powinny spełniać. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach