kfraniu 88 #1 Napisano 2 Października Witam, W ramach redukcji wystawiam moje najciekawsze modele, mam nadzieje ze znajdą tutaj takie samo zainteresowanie jakim i ja je obdarzyłem BREITLING Superocean Steelfish A17390 - model którego dość długo szukałem w idealnym stanie, i do którego później dokupiłem kilka ciekawych pasków - sprzedaje całość przeze mnie posiadaną. Mamy tutaj diver z prawdziwego zdarzenia, czyli WR 2000M, średnica 44mm, automatyczny zawór helowy, szafir (ze zdjętą zewnętrzną powłoką AR) i masywny obrotowy bezel. Zegar w moich rękach od 3 lat, przeszedł na początku przygody u mnie SPA. W chwili obecnej wizualnie bez zarzutu, technicznie również, dokładny i płynnie działający. Brak dokumentów jako takich (kupiłem go na forum od znanego i zaufanego sprzedawcy - w zestawie paragon zakupu wcześniejszego). z zegarkiem sprzedaje : - pudełko Breitling (dokupiłem osobno, aby mieć komplet niejako) - oryginalny pasek gumowy z oryginalną klamrą od tego modelu - zamienny pasek skórzany z zamienną klamrą - zamienne zapięcie automatyczne (bardzo dobrej jakości, z regulacją w locie) - zamienne dwa paski gumowe pod klamrę automatyczną (żółty i niebieski) docięte pod nadgarstek 18,5 - 20,0cm - dwa paski skórzane handmade od Aleksandra Hetnala (lakierowany zielony i vintage honey) - oba strusie pod klamrę automatyczną na nadgarstek 18,5 - 20,0cm Dość bogaty zestaw i zegarek w stanie bardzo dobrym. Spokojnie daje 8/10 (choć pewnie niektórzy by ocenili na 9/10). Średnica : 44mm Rozstaw uszu : 22mm Cena za cały komplet : 8200,00 pln wraz z ubezpieczoną wysyłką Zegar w Szczecinie Zapraszam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kfraniu 88 #2 Napisano 9 Października podbijam i zapraszam do rozmowy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kfraniu 88 #3 Napisano 21 Października podbijam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kfraniu 88 #4 Napisano 28 Października podbijam i zapraszam do rozmowy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach