deszu5 0 #1 Napisano Poniedziałek o 17:05 Dzień dobry, jestem nowy na forum . Mam na imię Maciek. Jestem właścicielem zegarka kieszonkowego firmy Longines. Zegarek ma złotą kopertę. Czy ktoś z Szanownych Państwa posiada informacje na temat wagi samej koperty ? Lub może mniej więcej oszacować tę wagę cały zegarek waży 89 g. Bardzo dziękuje za wszelkie podpowiedzi. Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anansi 3551 #2 Napisano Poniedziałek o 17:55 https://www.redollar.com/edu/how-much-gold-in-pocket-watch.html 0 Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
borewicz07 142 #3 Napisano Wtorek o 07:56 A po co ci taka wiedza? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deszu5 0 #4 Napisano Wtorek o 09:09 (edytowane) Oprócz wartości sentymentalnej, warto poznać inne. Pozdrawiam Edytowane Wtorek o 09:37 przez deszu5 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
borewicz07 142 #5 Napisano Wtorek o 11:20 2 godziny temu, deszu5 napisał(-a): Oprócz wartości sentymentalnej, warto poznać inne. Pozdrawiam Dzięki za odpowiedź. Przez chwilę myślałem, że chcesz przetopić. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oszolom 26259 #6 Napisano Wtorek o 18:32 7 godzin temu, borewicz07 napisał(-a): Dzięki za odpowiedź. Przez chwilę myślałem, że chcesz przetopić. na złom się nie opłaci. fakt. 0 Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach