Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
ChauveSouris94

Kradzież Zegarka

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć wszystkim, zwracam się z ogromną prośbą o pomoc w odnalezieniu zegarka Sturmanskie Aviator 3133/136168, numer seryjny 109/300. To limitowany model, który został mi skradziony około 2016 roku.

Nie zależy mi na szukaniu winnych ani rozliczaniu kogokolwiek. Chodzi mi wyłącznie o odzyskanie bardzo ważnej pamiątki rodzinnej. Zegarek był prezentem otrzymanym na moją przysięgę w szkole oficerskiej i miał dla mnie ogromną wartość sentymentalną, znacznie większą niż jego cena rynkowa.

Jeśli ktoś natknie się na ten egzemplarz – w internecie, lombardach, komisach, na aukcjach lub w kolekcjach prywatnych – proszę o jakąkolwiek informację. Nawet najmniejsza wskazówka może pomóc.

Dla osoby, która umożliwi odzyskanie zegarka, przewiduję nagrodę finansową lub po prostu jego pełny wykup.

Z góry dziękuję za każdą pomoc i udostępnienie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zawsze taka akacja z kradzieżą jest przykra. Mam nadzieję, że odnajdziesz swój zegarek. Trzymam kciuki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Raczej wątpie ale proponuje ustaw w googlach i na portalach alert z frazą i kto wie, może trafisz czego Ci życzę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Podobna zawartość

• Przez Kordal
      Cześć, kilka lat temu dostałem taki o to zegarek. Dopiero teraz jednak zainteresowałem się noszeniem zegarka i odpakowałem dawny podarunek. Niestety ciężko mi znaleźć konkretne informacje na jego temat. Na pasku napisane POLJOT a w internecie Sturmanskie Gagarin. Wiem, że jest związany z pierwszym kosmonautą na orbicie oraz, że ma numer seryjny 356/999. Może ktoś będzie wiedział coś więcej na temat tego zegarka. Jestem bardzo ciekawy jaka historia się za nim kryje. Z góry dziękuję za pomoc.

• Przez Elob500
      Lecimy z tematem ETA 7750 w Poljocie a tak naprawdę Poljot-International &Basilika, Strumanskie.
      Z tego co wiem czas powstania to okolice po 2010 roku. 
      Info z cennika.
      Recommend retail price list „Poljot-International &Basilika“ 2013 ceny  w Euro.
      7750.3081190 Automatic chronograph "Gagarin", stainless steel case, glass back, 5 atm waterresistant, grey dial, leather strap, box; limited to 500 pcs. 1400,-
      17 7750.1740711 Automatic chronograph „Baikal“, stainless steel case, polished, brushed, sapphire glass, glass back, 5 atm, silver guilloched dial, leather strap, box 1299,-
      17 7750.1740712 Automatic chronograph „Baikal“, stainless steel case, polished, brushed, sapphire glass, glass back, 5 atm, brown guilloched dial, leather strap, box 1299,-
      17 7750.1740713 Automatic chronograph „Baikal“, stainless steel case, polished, brushed, sapphire glass, glass back, 5 atm, dial guilloched black, leather strap, box 1299,-
      I zdjęcia tego co udało  mi się znaleźć.

Gagarin jak by ktoś coś to plis info...

• Gość
    • Gość
      Przez Gość
      29 kamieni

• Przez MISTYK
      tarcza 38,9  Templariusz 

#MojecyferblatyRKMistyk
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.