Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
tommly

Zenith Pilot Cronometro Tipo CP-2 Flyback bronze

Rekomendowane odpowiedzi

Spróbujmy ;)

W ramach uwolnienia środków oraz niezdecydowania, bo aktualnie mam 2 zegarki z brązu, na pierwszy ogień leci na bazarek Zenek:

Zenith Pilot Cronometro Tipo CP-2 Flyback

Świetny zegarek, pełen komplet producenta, ori pasek (posiada śłady użytkowania), papierkologia, pudełka, etui, karta itp. + potwierdzenie serwisu w 2023 roku + dodatkowy nowy pasek skórka/zamsz Morellato.

Stan oceniam na mocne 9/10, gołym okiem nic nie widzę, może jakiś mikro ślad na lewym boku koperty, choć nie wiem czy to nie sama faktura koperty z brązu i powłoki.

Średnica: 43 mm, ale nosi się bardziej jak 41-42 mm

Grubość: 12,85 mm

Mechanizm: automatyczny El Primero 405B z funkcją flyback i 50 godz. rezerwą chodu

Szkło: szafir z genialnym AR

Tarcza: ziarnista brązowa (czasem szaro-zielono-brązowa, zależy jak pada światło) z cyframi arabskimi pokrytymi luminovą

Cena: 18.000 zł

Preferuję odbiór osobisty we Wrocławiu

Oczywiście na życzenie i ryzyko kupującego, możliwa jest wysyłka ubezpieczonym kurierem lub do paczkomatu

Ps. Dopuszczam zamianę, ale tylko na coś w okolicy 10k zł z dopłatą dla mnie. Warunek: zegarek musi mi się spodobać, np. jakiś Seiko Marine Master 300, Omega Speedmaster Date, Racing, Breitling, Tudor, Longines.

Zapraszam

DSC00865.JPG

DSC00866.JPG

DSC00867.JPG

DSC00868.JPG

DSC00869.JPG

DSC00870.JPG

DSC00871.JPG

DSC00872.JPG

DSC00874.JPG

DSC00875.JPG

DSC00876.JPG

IMG_7995r.jpg

IMG_8049.JPG

IMG_8050r.jpg

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hop do góry i zapraszam.

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.