tommly 12789 #1 Napisano 8 Marca Spróbujmy W ramach uwolnienia środków oraz niezdecydowania, bo aktualnie mam 2 zegarki z brązu, na pierwszy ogień leci na bazarek Zenek: Zenith Pilot Cronometro Tipo CP-2 Flyback Świetny zegarek, pełen komplet producenta, ori pasek (posiada śłady użytkowania), papierkologia, pudełka, etui, karta itp. + potwierdzenie serwisu w 2023 roku + dodatkowy nowy pasek skórka/zamsz Morellato. Stan oceniam na mocne 9/10, gołym okiem nic nie widzę, może jakiś mikro ślad na lewym boku koperty, choć nie wiem czy to nie sama faktura koperty z brązu i powłoki. Średnica: 43 mm, ale nosi się bardziej jak 41-42 mm Grubość: 12,85 mm Mechanizm: automatyczny El Primero 405B z funkcją flyback i 50 godz. rezerwą chodu Szkło: szafir z genialnym AR Tarcza: ziarnista brązowa (czasem szaro-zielono-brązowa, zależy jak pada światło) z cyframi arabskimi pokrytymi luminovą Cena: 18.000 zł Preferuję odbiór osobisty we Wrocławiu Oczywiście na życzenie i ryzyko kupującego, możliwa jest wysyłka ubezpieczonym kurierem lub do paczkomatu Ps. Dopuszczam zamianę, ale tylko na coś w okolicy 10k zł z dopłatą dla mnie. Warunek: zegarek musi mi się spodobać, np. jakiś Seiko Marine Master 300, Omega Speedmaster Date, Racing, Breitling, Tudor, Longines. Zapraszam 2 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 12789 #2 Napisano Poniedziałek o 15:48 Hop do góry i zapraszam. 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach