Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
S.ylwester

Jaki zegarek.... na pewno nie epos

Rekomendowane odpowiedzi

nie krzyczę nie mogłem wyłączyć tych grubych literek😄

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Dziś wrócił wreszcie do mnie zegarek. W poniedziałek dostałem informację, że zegarek wrócił ze Szwajcarii i wysyłają go do mnie, jednak na pytanie czy zostało coś zrobione z zegarkiem, dostałem odpowiedź, że nie wiedzą, bo szwajcarzy ich nie informują.

Dziś zegarek przyjechał do mnie, w pudełku nie ma żadnej informacji ani od serwisu ani od producenta czy coś zrobili z zegarkiem, tak naprawdę nawet nie mam pojęcia czy opuścił serwis. Zegarek na pewno jest ten sam który wysyłałem, jednocześnie jestem na 99,9% pewien, że został naprawiony. Tarcza nie ma żadnych śladów pk wilgoci i po pół dnia noszenia nie paruje, przed serwisem starczyło mu 15 minut i był zaparowany. Tak więc raczej jestem zadowolony z rozwiązania, szkoda tylko, że nie mam żadnego potwierdzenia. 

Edytowane przez S.ylwester

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie to happy end. Niech się nosi. To są bardzo fajne i wygodne zegarki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli wygląda na to że było jakieś uszkodzenie uszczelki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, S.ylwester napisał(-a):

Tarcza nie ma żadnych śladów pk wilgoci i po pół dnia noszenia nie paruje, przed serwisem starczyło mu 15 minut i był zaparowany. Tak więc raczej jestem zadowolony z rozwiązania, szkoda tylko, że nie mam żadnego potwierdzenia. 

Masz potwierdzenie. Nie paruje. 😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W sumie tak, to najlepsze potwierdzenie 😄

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
6 godzin temu, S.ylwester napisał(-a):

Dziś wrócił wreszcie do mnie zegarek. W poniedziałek dostałem informację, że zegarek wrócił ze Szwajcarii i wysyłają go do mnie, jednak na pytanie czy zostało coś zrobione z zegarkiem, dostałem odpowiedź, że nie wiedzą, bo szwajcarzy ich nie informują.

Dziś zegarek przyjechał do mnie, w pudełku nie ma żadnej informacji ani od serwisu ani od producenta czy coś zrobili z zegarkiem, tak naprawdę nawet nie mam pojęcia czy opuścił serwis. Zegarek na pewno jest ten sam który wysyłałem, jednocześnie jestem na 99,9% pewien, że został naprawiony. Tarcza nie ma żadnych śladów pk wilgoci i po pół dnia noszenia nie paruje, przed serwisem starczyło mu 15 minut i był zaparowany. Tak więc raczej jestem zadowolony z rozwiązania, szkoda tylko, że nie mam żadnego potwierdzenia. 

Dzięki, że napisałeś jaki sprawa miała finał. Wygląda na to, że szczęsliwy :)

quartz bandit

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi