Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
filip3434

Sportowy zegarek dla 5-latki

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, szukam zegarka dla mojej córki, która zaraz kończy 5 lat. Generalnie w grę wchodzi elektroniczny lub elektroniczno-wskazówkowy (coś w stylu GA-2100). Córka ma jak na dziecko wiadomo nieduży nadgarstek i stąd moje pytanie czy macie jakieś sprawdzone zegarki lub pomysły. Myślałem coś w stylu baby g-shock, ale jak patrzę na średnice to raczej tylko ok 38+mm 😕 Zależy mi na tym, aby nie był to smartwatch, ale zegarek sportowy, który bez obaw będzie mogła zabrać na rower, na podwórko czy na treningi. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Casio LRW-200H-4E4VDF

albo 

CASIO LA-20WH-4A1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, nav napisał(-a):

Jak najbardziej Casio. Bratanica ma to, co zaproponowałem i świetnie się sprawdza. Jest w czym wybierać.

Że średnica poniżej 30mm? Czy tam rozmiarze, jeśli kostka?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Sorry... Ale to chyba ma być bardziej zegarek dla tatusia. Wiem o czym piszę, bo szedłem tą drogą. 😜  

5-letnie dziecko nie potrzebuje porządnego zegarka. Nie ma gdzie się spóźnić. Kup jakikolwiek mały zegarek, bo to i tak do zabawy, a po 15 minutach wyląduje w stercie zabawek.

Mnie, gdy miałem 5-7 lat dziadek kupował na rynku stare, zepsute budziki. Uwielbiałem je rozkręcać na czynniki pierwsze. To jedyne rozsądne zastosowanie zegarka dla tak małego dziecka. W ten sposób obudziła się u mnie pasja ,,zegarkowa". 😁

Swojej córce kupiłem Baby-G. Radości nie było końca... Przez caaaałe dwa dni. 

Najlepiej jej się sprawdzał jako ,,sztuczna rafa" w akwarium. Podobno dzięki niemu, jej rybki dokładnie wiedziały, kiedy będzie karmienie. Coś w tym musi być, bo nigdy się nie spóźniały na jedzonko.  😂

553c6bd84028b1dd.jpg

Edytowane przez XAVIER7

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi