Klincz 1170 #1 Posted Sunday at 06:03 PM Czy to wygląda na oryginał? Nie ma więcej zdjęć. Jeśli Waszym zdaniem to może być prawilna sztuka, to poproszę sprzedającego o więcej fotek. 0 Share this post Link to post Share on other sites
TomG80 10346 #2 Posted Sunday at 06:11 PM Czy to wygląda na oryginał? Nie ma więcej zdjęć. Jeśli Waszym zdaniem to może być prawilna sztuka, to poproszę sprzedającego o więcej fotek.Zbyt nieostre zdjęcie, żeby to ocenić jednoznacznie, ale są spore szanse, że to oryginał. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Klincz 1170 #3 Posted Sunday at 06:13 PM (edited) Poprosiłem sprzedawcę o fotkę dekla. Jeśli ją zamieści, to tu wrzucę w celu lepszej analizy. Edycja. Zegarek ma podobno tylko baterię do wymiany. Czy ten model ma jakieś mankamenty, które powodują, że jest jakoś awaryjny? Zdjęcie dekla: Edited Sunday at 06:15 PM by Klincz 1 Share this post Link to post Share on other sites
TomG80 10346 #4 Posted Sunday at 06:25 PM Dekielek wygląda w porządku, wydaje się, że możesz zaryzykować zakup. 2 Share this post Link to post Share on other sites
Klincz 1170 #5 Posted Sunday at 06:33 PM Kupiłem. Za 100 zł 🙃 Bardzo dziękuję, Tomaszu. 2 Share this post Link to post Share on other sites
TomcioMiki 79660 #6 Posted Monday at 07:42 AM 13 godzin temu, Klincz napisał(-a): Czy to wygląda na oryginał? Nie ma więcej zdjęć. Jeśli Waszym zdaniem to może być prawilna sztuka, to poproszę sprzedającego o więcej fotek. Zdjęcie dekla by się przydały 🤔🤔🤔 0 Share this post Link to post Share on other sites
Klincz 1170 #7 Posted Monday at 10:05 AM 2 godziny temu, TomcioMiki napisał(-a): Zdjęcie dekla by się przydały 🤔🤔🤔 Kolego Tomku, Przecież jest zdjęcie dekielka. Gdy przyjedzie - najprawdopodobniej w środę, bo jeszcze nie wysłany - i po wymianie baterii ruszy, to nie omieszkam się nim pochwalić. A jak tam Twój Gulfman? Jesteś zadowolony? 1 Share this post Link to post Share on other sites
TomcioMiki 79660 #8 Posted Monday at 12:40 PM 2 godziny temu, Klincz napisał(-a): Kolego Tomku, Przecież jest zdjęcie dekielka. Gdy przyjedzie - najprawdopodobniej w środę, bo jeszcze nie wysłany - i po wymianie baterii ruszy, to nie omieszkam się nim pochwalić. A jak tam Twój Gulfman? Jesteś zadowolony? Tak widziałem, nie zjechałem niżej postów 😁😁😁 2 godziny temu, Klincz napisał(-a): Jesteś zadowolony? Jestem, dołączył do kolekcji G 😁😁😁 1 Share this post Link to post Share on other sites
Klincz 1170 #9 Posted Wednesday at 05:25 PM Przyjechał. Po wymianie baterii wszystko w nim działa. Zegarek podał się wszechstronnej regulacji według instrukcji zamieszczonych przez Kol. @TomG80 w filmie pod tym adresem: Martwi mnie jednak, że mój egzemplarz nie ma przycisków na godzinach 3 i 9. W tych miejscach są jakieś wkręty. Co to może znaczyć? Jednak podróba? 1 Share this post Link to post Share on other sites
mariusz9a 21823 #10 Posted Wednesday at 08:31 PM 3 godziny temu, Klincz napisał(-a): mój egzemplarz nie ma przycisków na godzinach 3 i 9 Bo nie ma. Tam są przyciski na godzinach 2, 4, 8 i 10. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Klincz 1170 #11 Posted Thursday at 03:28 PM 18 godzin temu, mariusz9a napisał(-a): Bo nie ma. Tam są przyciski na godzinach 2, 4, 8 i 10. Na filmie Kol. @TomG80 zegarek ma przyciski na 3 i 9. Z tego powodu były moje rozterki. Ale się rozwiały. Mój egzemplarz to jednak oryginał. I robi duże wrażenie na ludziach. 0 Share this post Link to post Share on other sites
TomG80 10346 #12 Posted Thursday at 03:48 PM Na filmie Kol. [mention=96885]TomG80[/mention] zegarek ma przyciski na 3 i 9.Nie, model GA-110 nie ma przycisków na godz. 3 i 9. 1 Share this post Link to post Share on other sites