Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość a7nubis

Jaki sklep polecicie w Warszawie

Rekomendowane odpowiedzi

Gość a7nubis

Witam

Przymierzam się do zakupu zegarka jednej z marek; ATLANTIC,DOXA, DELBANA.

Jakie sklepy w Warszawie polecicie.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wszystko jedno - żeby przymierzyć

a potem kupić w necie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Apart ma w swojej ofercie te marki.....Zibi ma Atlantica....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgodnie z nowym regulaminem nie powinnismy polecac zadnego sklepu(stop komercjii). :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość a7nubis
Zgodnie z nowym regulaminem nie powinnismy polecac zadnego sklepu(stop komercjii). :evil:

Witam

To bez sensu żeby nie polecać sklepów, powinno się to robić żeby popierać sprawdzonych sprzedawców, nie kupujemy zegarków za 30 pln.

Dobrym rozwiązaniem byłoby zaznaczenie że można to robić ale tylko na priva.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kyle, a może przymiarka dopiero po zakupie w necie... :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sklapy warto polecać , w przeciwnym razie sami podcinacie gałąż na ktorej siedzicie .

Najpierw doradzacie zeby nikt nie kupowal podrobek - dlaczego ???? Niech sobie kupują , niech kupuja od nieuczciwych sprzedawców ! jesli raz sie przejadą to drugi raz pójdą do sklepu , po co zglaszać aukcje podrobionych zegarkow - jesli wszyscy bedą kupować w necie - to nikt nie kupi w sklepie tylko bedą przymierzać i nic wiecej , jesli sklep nie bedzie mial klientów i obroty - to tego forum rowniez nie bedzie ! zanim zglosicie aukcje podróby lub z chęcią doradzicie gdzie tanio i pewnie kupic w necie - zastanówcie sie - co robicie - moze to i skrajne myślenie - ale dzieki takiemu podejściu - sklepy w Polsce mają szansę jak rowniez to forum !!! Osobiście nie jestem zupelnie związany z biznesem tej branzy - jedynie widze sprzeczności w postępowaniu i oczekiwaniach , pozdrawiam .

cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy !

Piotr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Odświeżam Temat. Znacie tanie sklepy w Warszawie lub takie gdzie jest duzy wybór zegarków - chodzi mi o DOXĘ. Nie mam tutaj na mysli np sieci Apart, tam i ceny wysokie i wybór akurat DOXY mały. Zegarek kupię prawdopoodobnie w Internecie, ale chciałbym go po prostu zobaczyc na własne oczy. Mam na mysli serię Trofeo. Może jest też jakis sklep który oferuje te zegarki w atrakcyjnych cenach, z możliwością obejrzenia ich...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem kiedyś zegarek Atlantica i jeżeli chodzi o sprawy techniczne to nie można im nic zarzucić,gorzej wizualnie bo jak dla mnie te zegarki są po prostu brzydkie. A co do sklepów to najlepiej będzie przymierzyć np w galerii i potem zamówić w sklepie internetowym.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.