Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

y2mario

Zeno Watch Basel, Certina czy Tissot?

Rekomendowane odpowiedzi

Co sądzicie na temat firmy Zeno Watch Basel. Jakie jest jej miejsce w rankingu producentów zegarków. Czy to firma lepsza np. od Tissota czy też Certiny? Bo jak narazie to zastanawiam sie nad Certina DS 1 lub też Tissotem Le Locle. A teraz spodobało mi sie kilka modeli marki Zeno.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość yarx

Piramida prestiżu: http://www.zegarkiclub.pl/forum/viewtopic....hlight=piramida

Ranking ulubionych firm klubowiczów: http://www.zegarkiclub.pl/forum/viewtopic.php?t=19791

O konkretnych markach też się dowiesz sporo po użyciu opcji 'Szukaj'. Temat DS-1 i LeLocle był tu poruszany wiele razy. Temat raczej do 'zapytania o wszystko' moim zdaniem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja postawiłbym te firmy obok siebie. Jednak Zeno u nas zdecudowanie mniej popularny a to moim zdaniam działa mocno na plus.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

też jestem za ZENO, nie patrz na zestawienia to świetne zegarki

pozdrawiam

fan ZENO :mrgreen:

Jedyne czego nie można zrobić, to nie można myśleć, że czegoś nie można zrobić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wie moze ktoś? Gdzie można w Trójmieście zobaczyć na żywo zegarki Zeno. Bo ja kilka miejsc odwiedziłem i nigdzie nie widziałem sikorów tej marki.

Bardzo podoba mi sie też Certina DS1, ale nie sądzicie, że koperta jest zbyt mała (39mm)i przez to lekko damski jest ten zegarek!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Nautica
Bardzo podoba mi sie też Certina DS1, ale nie sądzicie, że koperta jest zbyt mała (39mm)i przez to lekko damski jest ten zegarek!

Dokladnie gdy go przymierzyłem odrazu mi sie nie spodobal, ale jak ktos ma szczuplą ręke to czemu nie, ogolnie zegrake bardzo przyjemny....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Wie moze ktoś? Gdzie można w Trójmieście zobaczyć na żywo zegarki Zeno. Bo ja kilka miejsc odwiedziłem i nigdzie nie widziałem sikorów tej marki.

Z jakimi kobietami Ty się zadajesz? :mrgreen: Jakby moja żona założyła na reke 39mm to wyglądałoby jakbym ja zegar z kukułka na łapie nosił :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mierzyłem dzisiaj Certine Ds1, leży idealnie. Masz rację Adi wcale nie jest mała, jest taka w sam raz. Jestem już praktycznie zdecydowany na jej zakup.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo dobry wybor . Naprawde ladny i ciekawy zegar.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytałem o Certinę ds 1 w salonie w ktorym chcę kupić, maja tylko 1 szt. i tak jest z tego co mi wiadomo ze wszystkimi zegarkami. Myślicie, że można ja bez problemu brać (jezeli jej stan jest okoczywiście ok), czy lepiej poprośić o sprowadzenie nowej?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DS troszke specyficzny wyglad ale wersja z czrna tarcza kreci co do le locle to polecałbym tobie wersje z czrna tarcza i wskaznikiem rezerwy chodu miodzio

zeno miałem kilka egzemplarzy w reku ale to co nowe :???:

miejsce wyboru

gdansk manhatan u roberta

morena cerfur czyli u mnie

gdynia brylowski batory lub swietojanska

pozdrawiam

zegarmistrz norbert żukowski

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Norbert napisz mi jak to u ciebie wygląda, czy masz więcej niż jedną szt. z każdego zegarka i czy zdarzyła się tobie taka sytuacja, że klient poprosił o sprowadzenie nowej szt. mimo faktu iz sztuka ktorą miałeś gdzieś wyeksponowaną była w stanie idealnym?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jezeli kupujesz w sieci sklepow lub jezeli ktos posiada kilka sklepów jest to zeczą normalna ze robi przezuty towaru miedzy sklepami , sprzedajesz to co masz na połce

zegarmistrz norbert żukowski

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.