Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Jimaz

Zegarek w cenie kilkuset złotych

Rekomendowane odpowiedzi

:twisted: :twisted: :twisted:

"Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka"

Samuel Butler

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość tessio
Jeszcze zobaczymy kogo najbardziej polubi Kleo. :oops:

...przecież wiadomo, że mnie 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Patrz przyjacielu i pierwszy raz się nie zgadzamy ze sobą :!: :twisted:

Marcin

"Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka"

Samuel Butler

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość tessio
:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam już jestem prawie przed zakupem tego SEIKO tylko tutaj dostałem informacje że średnica tarczy wynosi 2.5 cm, ma ktoś może zdjęcie jak wygląda to na ręcę w rzeczywistości, ponieważ ostatnio oglądając normalny zegarek Timexa prosty miał 3.5 cm dlatego pytam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Witam już jestem prawie przed zakupem tego SEIKO tylko tutaj dostałem informacje że średnica tarczy wynosi 2.5 cm, ma ktoś może zdjęcie jak wygląda to na ręcę w rzeczywistości, ponieważ ostatnio oglądając normalny zegarek Timexa prosty miał 3.5 cm dlatego pytam.

Niemożliwe.

2,5 cm to za mało. Na pewno jest wiecej.

Pytaj ML'a, on go kupował- i gdzieś na Forum pisał, że jest większy. Srednica koperty to na pewno co najmniej 35 mm.

Ale się jeszcze upewnij.

Albo napisz maila do importera-odpowiadają błyskawicznie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie importer mi odpisał:

Zegarki Seiko z serii 5 sa niezbyt duze. Srednica tarczy to ok. 2.5cm, grubosc - ok 0.8mm. Dlugosc bransolety mozna regulowac na zapieciu, lub odejmujac odpowiednia ilosc ogniw.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może i sama tarcza ma nieco ponad 2,5 centymetra ale średnica zegarka to okolo 3,5 cm (nawet mój najmniejszy prostokatny Seiko ma 3 cm)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
http://home.pipeline.com/~shootzw/seiko/s5/s5.htm - jeżeli kogoś zainteresuje natrafiłem na SEIKO 5 Laboratory ;] hmmm kurcze bardzo ciekawy jest ten modelek złoty z taką szachownicą podłóżną, szkoda tylko że wskazówki też takie złotawe no i praktycznie duży problem z odczytaniem godziny :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość mrov@
grubosc - ok 0.8mm.

To faktycznie cieniasek :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
grubosc - ok 0.8mm.

To faktycznie cieniasek :wink:

:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam ponownie.

Podaje dokladne dane: od linijki :D

grubosc: 0.9cm

srednica szkla: 3cm

srednica obudowy: 3.6cm

Właśnie dzisiaj chciałem wylicytować PRESIDENTa GREYa SEIKO 5 no ale cena podskoczyła dwukrotnie tak więc nie ma co :D Szkoda, że normalne 5 nie mają takich "ostrych" wskazówek :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość tuco

Witam

http://www.timex.pl/index.php?action=produkt&id=299

Kupilem, pouzywalem, napisze co nastepuje :lol:

Zegarek bardzo fajny, troche gruby sie wydawal na poczatku ale mozna sie przyzwyczaic, spelnia wszystkie moje oczekiwania i wymagania, polecam go serdecznie jesli ktos chce miec dobry w miare niedrogi zegarek. Jesli ktos ma jakies pytania na jego temat chetnie odpowiem w miare mozliwosci i swojej ubogiej wiedzy:)

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.