Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

BRABUS

zaparowany zegarek

Rekomendowane odpowiedzi

Czy zaparowany zegarek odparuje?? odebrałem z odkręconym deklem i po zakręceniu zaparował. niestety pomimo ręcznego zakręcenie nie umiem już odkręcić. czekać aż odparuje sam???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem podobny przypadek- sam raczej nie odparuje. Trzeba go osuszyć odkręcając dekiel niestety. Być może zaparowanie wróci ponownie, może lepiej od razu wymienić uszczelkę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Mbubu

odciągnij/odkręć koronkę i postaw go koronka do góry.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
odciągnij/odkręć koronkę i postaw go koronka do góry.

I postaw go tak pod lampa (ze zwykla zarowka, taka, ktora daje duzo ciepla). To naprawde dobry pomysl ktoregos z forumowiczow. To wersja mini - kiedy nie chcesz lub nie mozesz odkrecic dekla. Jesli odkrecisz dekiel, to mozesz szybko wysuszyc suszarka do wlosow.

Zadna praca nie hanbi, ale kazda meczy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzięki za pomoc, udało się odkręcić dekiel. na razie odparował lecz nie będę go zakręcał. po pracy wysusze szuszarką. jeszcze raz dzięki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość solo501
I postaw go tak pod lampa (ze zwykla zarowka, taka, ktora daje duzo ciepla). To naprawde dobry pomysl ktoregos z forumowiczow. To wersja mini - kiedy nie chcesz lub nie mozesz odkrecic dekla. Jesli odkrecisz dekiel, to mozesz szybko wysuszyc suszarka do wlosow.

U mnie ten pomysł jakiś czas temu w ogóle się nie sprawdził :D Lepiej odkręcić dekiel - zaparowanie o wiele szybciej zniknie, a to jest bardzo istotne. Jeśli suszyć suszarką to nie za długo i nie gorącym powietrzem, żeby smar nie wysechł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość zarik

włóż w miske ryżu powinno pomoc tak ipoda uratowalem:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
U mnie ten pomysł jakiś czas temu w ogóle się nie sprawdził :D Lepiej odkręcić dekiel - zaparowanie o wiele szybciej zniknie, a to jest bardzo istotne. Jeśli suszyć suszarką to nie za długo i nie gorącym powietrzem, żeby smar nie wysechł.

Masz oczywiscie racje, to jest wariant mini, kiedy z jakichs przyczyn nie mozna zdjac dekla.

Zadna praca nie hanbi, ale kazda meczy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.