Kyle 3 #1 Napisano 15 Stycznia 2009 jedno z moich pierwszych zamierzeń - prosty klasyczny Oris do garnituru - udało się wreszcie zrealizować. Tzn. mam już ze dwa tygodnie, ale czekałem aż przyjdzie nowy aparat, bo dotychczasowa małpka funkcję makro to z nazwy chyba tylko miała. Zresztą dopiero uczę się robić jako takie zdjęcia. Poniżej parę fotek dokumentujących proces nauki - takie udało mi się zrobić z córeczką w międzyczasie wspinającą mi się na głowę i jeszcze czerwony rotor (to jak - obciachowy czy nie? ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zel Gadis 4 #2 Napisano 15 Stycznia 2009 i jeszcze czerwony rotor (to jak - obciachowy czy nie? )Wahnik gites!!!!I jeszcze te czarne napisy na nim a nie jakiś "złocień",kóry wygląda jak memento na nagrobkach 0 "Billy: -I'm scared Poncho. Poncho: -Bullshit. You ain't afraid of no man. Billy: -There's something out there waiting for us, and it ain't no man. We're all gonna die..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bujan50 1 #3 Napisano 15 Stycznia 2009 Ten Oris jest piękny,mnie też coś ciągnie w kierunku Orisa.Niech Ci dobrze mierzy czas. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aalogg 0 #4 Napisano 15 Stycznia 2009 świetny!! ogolnie przeglądaja Orisa może kilka fajnych garniakowców wypatrzeć... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thom 5 #5 Napisano 15 Stycznia 2009 Wow! Świetny, gratuluję! 0 All That You Can't Live Behind Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #6 Napisano 15 Stycznia 2009 Bardzo przyjemny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maneton 0 #7 Napisano 10 Lutego 2009 Witam Te Oris-y mają coś w sobie, niby takie proste a jednak to coś ......... Gratuluję pięknego czasomierza 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszcza 0 #8 Napisano 10 Lutego 2009 Takie zegarki mają w sobie to coś- a tym czymś jest rotor.Nie widać go w trakcie noszenia, w przeciwieństwe do malowanych zacisków hamulcy (bywa że też na czerwono). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maneton 0 #9 Napisano 10 Lutego 2009 Również 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zdroker 3 #10 Napisano 8 Maja 2009 Witam,Od ponad pół roku mam Orisa Arteliera Date z kolekcji bodaj 2006, kupionego na ebayu za 1/2 ceny katalogowej. Zegarek w okresie docierania spieszył do 7-8 sek./doba, co mnie lekko wkurzało. Teraz bajka: przez ostatnie 10 dnia przyspieszył 14 sekund. Marka naprawdę godna polecenia, choć u nas mało popularna. Znakomita jakość za rozsądną cenę. Polecam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blake 4 #11 Napisano 24 Lutego 2012 Uwielbiam garniturowce ORISA są przepiękne, i choć wolę czarne tarcze, to w przypadku ORISA brałbym tylko z białą tarczą, są przepiękne, te koła na tarczy po prostu mistrzostwo w dizajnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jma 2 #12 Napisano 24 Lutego 2012 a przede wszystkim tarcze sa matowe:)) nic nie blyska , nic nie odbija )) 0 żarliwy wyznawca systemow korporacyjnych ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach