Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

kadarius

Stały monitoring allegro - kazet30

Rekomendowane odpowiedzi

I jeszcze jeden:

Wiadomość od: petitmimiche (2) , wysłana z komputera o numerze IP: 91.165.195.71

--------------------------------------------------------------------------------

Treść wiadomości:

Hello,

I am sorry, but I need your adress PAYPAL-)

I always forgot...

Sex, drags & rock-n-roll !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I poproszę któregoś z Panów z dochodzeniówki o logiczne wytłumaczenie, jaki cel miałaby taka zabawa!!!!

Wszak wszystkie zegarki ta Pani (kaZet :blink: ) kupiła z marszu. Nikt inny ich nie licytował :lol: !!!

Zamieniam się w słuch.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jak ma się do tytułu wątku i pierwszego postu twój wywód z ostatnich 4 postów???

zamieniam się w słuch!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A tak, że w Waszym mniemaniu ja i KaZet działamy ściśle i w porozumieniu, jako zorganizowana grupa przestępcza :blink:

Nalegam na logiczne wyjaśnienia, czemu miałoby służyć idiotyczne kupowanie w obie strony?????????????

Po kiego grzyba mi 50 syfiastych zegarków od tego gościa???? Przypominam że zbieram tylko złocone w pięknym stanie!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

red ale wyluzuj kto Ci napisał że działasz w zmowie z Kazetem? W ogóle jak to brzmi?! Mi chodziło o to że adres IP jest z Francji więc może naprawdę Pani kupuje sobie z polskiego allegro. Dziwne że tylko od Kazeta a teraz nagle od Ciebie ale to nie jest wątek w którym powinniśmy to drążyć. Tutaj mamy się zajmować wydumkami które wystawia...

FORZA Robert!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niejaki JAN69R cy cuś, poczytaj

...żałosne jest wasze działanie i to że tak marnie wam to wychodzi - bo cała wystuacja jest klarowna i widoczna jak szczyny na sniegu.

a jeśli jest inaczej to niech mnie Bóg pokara - ja sumienie mam w porzadku

Tąpło mnie to że klękajcie narody!!!

Nie daruję kolesiowi!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PS.

- to było o mnie i o tym kaZet -wrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Niejaki JAN69R cy cuś, poczytaj

...żałosne jest wasze działanie i to że tak marnie wam to wychodzi - bo cała wystuacja jest klarowna i widoczna jak szczyny na sniegu.

a jeśli jest inaczej to niech mnie Bóg pokara - ja sumienie mam w porzadku

Tąpło mnie to że klękajcie narody!!!

Nie daruję kolesiowi!!!

Przejrzałem cały ten wątek i takiej wypowiedzi nie widziałem - jeśli masz urazę do Jana załatwcie to między sobą albo prywatnie albo w wątku w którym ta wypowiedź wystąpiła.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kadarius padła taka wypowiedź!

Wobec przedstawionych tutaj argumentów, PRZEPRASZAM uzytkownika red_2004 za pomówienia i oszczerstwa pod jego adresem które prezentowałem tu na forum - jako, że współdziałał nieuczciwie wraz z uzytkownikiem Kazet30, oswiadczam że nie była to prawda. Przepraszam za narażenie na szwank opini oraz za wprowadzanie innych w błąd moim postepowaniem.

gdybym nie zbierał radzieckich czasomierzy... ....zbieralbym ruskie zegarki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JAN, masz jaja i jesteś w porządku gościówa, myślę że przywołany przez Ciebie Bóg Ci odpuści, jako ja to czynię :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję Janowi i red_2004 - myślę że to rozwiązuje problem i nikt już nie chowa urazy :)

Piękne zachowanie Panowie - oby tak dalej!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...są nowe 3 aukcyjki które mozna przedstawić w ramach ostrzezenia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość eXp

przedstaw

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...haha z tych 3 została tylko ta aukcja - 2 pozostałe znikneły - jedną rzecz pamietam - stary werk z tarczą poljota przełozony do nowszej koperty i z innymi wskazówkami bodajże... było jeszcze coś ale wczoraj...

http://www.allegro.pl/item552590743_duza_c...alendarzem.html

nie działa szybkie przestawianie daty ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O- rozpoznaję tu mojego 21kamieniowca...hmmmm, może nie dopatrzyłem ale u mnie szybkiego przesuwu daty nie ma, coś mi musiało umknąć, to chyba przez ta inna kopertę;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość ALAMO
...haha z tych 3 została tylko ta aukcja - 2 pozostałe znikneły - jedną rzecz pamietam - stary werk z tarczą poljota przełozony do nowszej koperty i z innymi wskazówkami bodajże... było jeszcze coś ale wczoraj...

http://www.allegro.pl/item552590743_duza_c...alendarzem.html

nie działa szybkie przestawianie daty ;)

Pewnie mu się guziczek zapiekł :)...

A serio dla mniej obeznanych kolegów : kolejny składak koperty ze Sławy 26 kam. i mechanizmu 21 kam. "Nie działa szybkie przestawianie", bo rzeczony mechanizm owego nie posiada :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

... ten prezentowany przeze mnie kupiłem od goscia co dostał go w ramach jubileuszu - mówił ze takiego go dostał i trzymał do dziś

dla mnie tarcza tego werku w kazetowej kopercie ewidentnie jest za mała średnicą

ciekawe ogólnie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
to typowa koperta, w którą kładziono białe tarcze i takiego ma KaZet30 oryginała wystawionego!!!

tylko białe tarcze?

post-18-0-75166900-1331122371.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...to fakt

ostrozniejsze jest tez używanie 100% oryginalny!

coraz ciężej odszukać ewidentny chłam - przez to wynikły niejasności z Poljotem

..ale cieszy mnie to

Alleluja i do przodu!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jak żeś zakupił tyle ładnych okazów od Kazeta, o czym wspominasz parę postów wyżej? No chyba, że znasz go osobiście i kupujesz z ręki :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość kaido2
Jan, właśnie za chwile petitmiche (według Ciebie KaZet) kupi u mnie 7 damek!

Jak myślisz po co? Dla komentów- nie da rady, bo można tylko 1 dostać od jednego użytkownika!!! Więc chyba tylko po to, żebym niepotrzebnie zapłacił prowizję od sprzedaży.

Przed chwilą dostałem takiego maila:

Wiadomość od: petitmimiche (2) , wysłana z komputera o numerze IP: 91.165.192.218

Strona z przedmiotem: ZŁOCONA LIRA - DAMKA- TANIA WYSYŁKA!!!

--------------------------------------------------------------------------------

Treść wiadomości:

Hello,

I want to byu your 7 watches DAMEN for 9,90. I propose you 55 ZL ?

P.S.

Są jakieś postępy w dochodzeniu???

mimo wszystko pozdrawiam Cię bo umiesz mnie rozbawć

Zmiana ip-ka to zaden problem.Nieraz zminialem ip jak serwer nie przydzielal slotow dla Polski.Mala operacja w ie do tego sprawdzone proxy i Twojego kompa moga szukac w Arabi Saudyjskiej,Hong-Kongu czy stanach.Nieraz jak zapomnialem zmienic na wlasciwy ip to po wyslanych mailach czy na gadu znajomi sie pytali gdzie jestem bo cos im ip nie pasuje.Sory za offtop.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość ALAMO
http://www.allegro.pl/item554366445_czarny...ewels_data.html

przekładka ?

post-0-0-14002900-1331122381.jpg

widac na zdjeciu że tarcza jest za mała i jest dziura miedzy rantem koperty - koło koronki tez to widać

Przekładka. Tarcza z mechanizmem jest mniejszej średnicy, ponieważ pochodzi z dużego automatu w stali, o takiego :

post-0-0-60265100-1331122382.jpg

(zdjęcie pożyczone od Kamela)

Brakuje jej jak widac ringu. Sama jest za mała do tej koperty.

W tych kopertach widziałem tarcze białe, czarne i brązowe. Byc może sa tez inne.

RETROWATCH : jeśli liczyłeś na podziękowanie od KaZeta to raczej się przeliczyłeś :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
RETROWATCH : jeśli liczyłeś na podziękowanie od KaZeta to raczej się przeliczyłeś :rolleyes:

Ja na nic nie liczę i nie obrażaj mnie, nie lubię insynuacji zwłaszcza takich. Nie mam nic z nim wspólnego i nie kupuję u niego zegarków. Zauważyłem, że jedyną metodą za zwrócenie uwagi na język i zachowanie niektórych z forumowiczów jest usunięcie posta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.