diesel 218 #51 Napisano 27 Listopada 2010 Mój nowy zestaw Podziękowania dla Staruszka i Maciata! Dobra robota Panowie 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Owczar 264 #52 Napisano 27 Listopada 2010 Piękny zestaw, miło patrzeć na takie cudeńko, gratuluje zegarka i świetnych pomysłów. 0 Wszystko z czasem się zmieniaTomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 12 #53 Napisano 27 Listopada 2010 Pach z maksymą "vulnerant omnes, ultima necat" świetny, choć maksyma gorzka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciato 24 #54 Napisano 28 Listopada 2010 Fajnie ,że pasek ma tak zacne towarzystwo. 0 xxx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shadow 13 #55 Napisano 28 Listopada 2010 Pach z maksymą "vulnerant omnes, ultima necat" świetny, choć maksyma gorzka. Mnie sie ów pasek z maksyma też ogromnie podoba - maksyma również, choć nie znajduje jej gorzką a bardziej wytrawną... Font bardzo ładny Ale za wątek powinna być jakaś kara! jak wlazłem na to forum nie mogłem zrozumieć o co chodzi z tymi "pamami", z czasem coś we mnie drgneło, pojawiło się "coś"... teraz czekam, aż ktoś przyniesie na podstolik (trzymając kciuki żeby się ktoś znalazł i zastanawiając się czy na pewno to się nie skończy "źle") - żebym zobaczył na żywo Jak mnie wciągnie całkiem to będzie bieda... A Ty drogi Kolego jesteś za to (współ)odpowiedzialny! Powinno być jakieś ubezpieczenie cholera od patrzenia na ten wątek :) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 218 #56 Napisano 29 Listopada 2010 A Ty drogi Kolego jesteś za to (współ)odpowiedzialny! Cała przyjemność po mojej stronie 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RoboCop 0 #57 Napisano 22 Lipca 2012 Czy coś nowego przybyło przez te 2 lata? TEMAT POWALA!!! 0 (00)[][](00) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach