Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość buczek

Maurice Lacroix - Les Classiques Automatic

Rekomendowane odpowiedzi

Gość buczek

Witam,

Chciałbym zacząć przygodę w świecie zegarków w związku z czym upatrzyłem sobie na początek zegarek Maurice Lacroix Les Classiques Automatic (LC6018-

SS001-120) zdjecie poniżej:

post-0-0-31930500-1330479717.jpg

W Kruku Pan z obslugi nie za bardzo chcial mi uwierzyc ze taki zegarek istnieje (mimo ze jest ze strony ML) i stwierdzil iz takiego w kraju nie dostane.

W związku z tym mam pytanie - czy ktoś spotkał się już z tym zegarkiem?

Czy znacie jakies inne dobre salony jubilerskie lub sklepy gdzie mozna dostac zegarki tej firmy?

Bede wdzieczny za odpowiedz.

PS. Jesli zle dobralem dzial prosze o reprymende i przepraszam - na przyslosc sie to nie powtorzy :lol:.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość buczek

Dzieki za pierwsza odpowiedz - jutro tam dzwonie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość buczek
Tu możesz zaglądnąć i kupić.

http://www.zegarki.krakow.pl/kolekcja?id=pro&nrk=42

Poprzeglądaj nasze forum, tylko nie za bardzo dokładnie, bo apetyt rośnie w miarę patrzenia... :lol:

Ok. Dzieki.

Tylko chodzi mi o to czy ktos spotkal sie konkretnie z tym modelem bo z serii LC to jest ich duzo i wszedzie. Natomiast na ten model zrobili wielkie oczy.

Apetyt rosnie ale powiedzialem sobie ze decyzja zapadla (no chyba ze rzeczywiscie nie bede mogl go dostac).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.