loiler 0 #426 Napisano 1 Marca 2014 Wygrzebany z pod ziemi przez Panów ze sklepu niebieski Big Mako. Bardzo się napaliłem na ten egzemplarz i udało się. W sam raz na urodziny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 802 #427 Napisano 1 Marca 2014 Big Mako jak zawsze świetne . Gratuluje bardzo dobrego nabytku. 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seven 50 #428 Napisano 1 Marca 2014 Chyba najładniejszy ze wszystkich Makówek, niestety jak dla mnie za wielki. Gratulacje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5372 #429 Napisano 1 Marca 2014 @loilerGratuluję, bardzo ładny, jak dla mnie również jeden z najładniejszych, a ponieważ nie mam zegarka z niebieska tarczą, to pozostaje w sferze zainteresowań. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loiler 0 #430 Napisano 1 Marca 2014 @seven, ja mam nadgarstek 17cm, miałem obawy, że będzie za wielki. Okazało się, że jest przyjemnie duży i bardzo fajnie układa się na ręce. @zasadas, chorowałem na ten kolor od jakiegoś czasu. Kupowałem w ciemno, tylko na podstawie zdjęć na forum. Na żywo szlif tarczy jest świetny. Teraz kolejny krok to coś z wypukłą szybką, bo to kolejna choroba :] 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seven 50 #431 Napisano 1 Marca 2014 Ja mam niecałe 16 cm... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 802 #432 Napisano 1 Marca 2014 Ja mam niecałe 16 cm... Mimo to bierz , w ostateczności bez problemu sprzedaz. 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seven 50 #433 Napisano 1 Marca 2014 (edytowane) Kiedyś może tak zrobię jak nie będzie innych pomysłów zakupowych, ale raczej nie mam złudzeń. 49 mm lug-to-lug to dla mnie max. Edytowane 1 Marca 2014 przez Seven 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5372 #434 Napisano 1 Marca 2014 @zasadas, chorowałem na ten kolor od jakiegoś czasu. Kupowałem w ciemno, tylko na podstawie zdjęć na forum. Na żywo szlif tarczy jest świetny. Teraz kolejny krok to coś z wypukłą szybką, bo to kolejna choroba :]Nie wątpię, że w rzeczywistości jest jeszcze lepiej, na dodatek bezel kolorystycznie ładnie współgra z tarcza. A co do choroby, to niech się rozwija 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz D 126 #435 Napisano 1 Marca 2014 Taki dziś przyjechał 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blaise 17 #436 Napisano 10 Marca 2014 Fajny kompresorek Skrobniete skądinąd by Taptalk ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strzala 1197 #437 Napisano 11 Marca 2014 U mnie takie dwa Orienty siedzą 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5372 #438 Napisano 11 Marca 2014 Ten drugi, jak dla mnie ciekawszy, Gratulacje. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blaise 17 #439 Napisano 11 Marca 2014 To niebieski wycieczkowicz czy tylko taka gra świateł? Mam czarnego, świetny zegar jest, Gratuluje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaszek25 4 #440 Napisano 11 Marca 2014 U mnie takie dwa Orienty siedzą Ten pierwszy, to jaki model jest? Bardzo fajny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 87020 #441 Napisano 11 Marca 2014 http://www.orient-watch.pl/catalog/products/1255 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaszek25 4 #442 Napisano 11 Marca 2014 http://www.orient-watch.pl/catalog/products/1255Dziękuję.Zegarek ma coś w sobie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strzala 1197 #443 Napisano 11 Marca 2014 (edytowane) Często określany jako Excursionist, z czystym sumieniem mogę polecić blaise, wycieczkowicz niebieski jest Edytowane 11 Marca 2014 przez Strzala 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Krzysztof - P #444 Napisano 14 Marca 2014 Wyrzuciłem bransoletę i założyłem Nato Strong. Chyba lepiej ? Lżej, bardziej sportowo, mniej świecącego żelastwa. Niebawem założę skórzany pasek i porównamy wersje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5372 #445 Napisano 14 Marca 2014 Na pewno bardziej sportowo "luzacko", ale akurat ten typ zegarka bardzo dobrze czuje sie z paskiem i bransoleta, też mu nie wadzi. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz D 126 #446 Napisano 15 Marca 2014 Tych jeszcze nie pokazywałem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Logan 1 #447 Napisano 31 Marca 2014 Oto i mój pilot: Tak świeci: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5372 #448 Napisano 31 Marca 2014 Tarcza podobna do pilota Seiko 5. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qniczynka 95 #449 Napisano 31 Marca 2014 Oto i mój pilot: Tak świeci: NO!!! Gratuluję, w końcu kupiłeś pełnowymiarowego pilota. Wygląda bardzo dobrze! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nielot 9 #450 Napisano 4 Kwietnia 2014 Tych jeszcze nie pokazywałem . Gdzie można kupić tego niebieskiego orienta z rezerwa chodu? I ile on kosztuje? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach