gripen 69 #851 Napisano 11 Stycznia 2015 Robiony na zamówienie przez forumowicza z tego forum. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krycha 0 #852 Napisano 11 Stycznia 2015 ...a tak wygląda Ray z nowym paskiem zamiast gumowegoKurde, klasa Wysłane z z1c 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek1712 0 #853 Napisano 13 Stycznia 2015 (edytowane) Witam wszystkich.A oto mój nowy nabytek - automat Orient: Edytowane 13 Stycznia 2015 przez piotrek1712 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #854 Napisano 13 Stycznia 2015 Niestandardowy zakup. 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pit55 509 #855 Napisano 14 Stycznia 2015 Witam wszystkich.A oto mój nowy nabytek - automat Orient:Nowa twarz orienta 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Radek8622 0 #856 Napisano 19 Stycznia 2015 oto mój sportowy oriencik:) zdjęcia niestety nie pokazują jego piękna;/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andru 0 #857 Napisano 22 Stycznia 2015 Mój nowy nabytek. Oriencik w wydaniu typowo garniturowym z otwartym serduchem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krycha 0 #858 Napisano 22 Stycznia 2015 Mój nowy nabytek. Oriencik w wydaniu typowo garniturowym z otwartym serduchem. Gratulacje niech się nosi i dobrze wygląda z tym keyboardem;p Wysłane z z1c 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dr_iver 0 #859 Napisano 23 Stycznia 2015 Witam wszystkich.A oto mój nowy nabytek - automat Orient:Co to za model? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazzi 2 #860 Napisano 24 Stycznia 2015 OH mają chyba taką samą liczbę przeciwników jak zwolenników....należę do tych drugich i czekam na podobnego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomek z Wrocławia 149 #861 Napisano 26 Stycznia 2015 a mnie sie ostatnio bardzo spodobał orient bambino czarny, model FER24004B ... Niestety przekracza budżet (nowy w Polsce to min. 660 zł, ja moge przeznaczyć do 500 zł) pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #862 Napisano 26 Stycznia 2015 Tutaj http://www.dutyfreeislandshop.com/orient-bambino-watches były w dobrych cenach , trzeba obserwować . 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomek z Wrocławia 149 #863 Napisano 26 Stycznia 2015 dzięki za informację, najchętniej nabyłbym uzywany, może pojawi sie na bazarku... kiedyś 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pulman 32 #864 Napisano 26 Stycznia 2015 Moj orient, mimo ze lubi wode, zawedrowal na pustynie Wysłane z mojego SM-N900 0 zegarkiclub.pl Driver ErrorThere appears to be an error with the database. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #865 Napisano 26 Stycznia 2015 Dakar? Orient fajny. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jimmibaton 15207 #866 Napisano 28 Stycznia 2015 Kiedyś miałem niebieski . Sprzedałem. Zatęskniłem... Kupiłem zielony 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #867 Napisano 28 Stycznia 2015 Klasyk . 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazzi 2 #868 Napisano 29 Stycznia 2015 dzięki za informację, najchętniej nabyłbym uzywany, może pojawi sie na bazarku... kiedyś sprawdź na http://www.creationwatches.com, dolar jest obecnie drogi (można zmienić ceny na euro), ale jak przyjdzie bez opłat to zmieścisz się w limicie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomek z Wrocławia 149 #869 Napisano 29 Stycznia 2015 w EUR wychodzi (w zależnosci od modelu) poniżej lub równo z limitem Dzięki za źródło 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blaise 17 #870 Napisano 29 Stycznia 2015 (edytowane) A jeżeli jest taka opcja to warto spróbować zmienić na dolara australijskiego, powinno wyjść najtaniej. EDYTA:Na Creation najtaniej płacąc paypalem wychodzi w dolarach nowozelandzkich, aczkolwiek różnica jest niewielka. Edytowane 29 Stycznia 2015 przez blaise 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomek z Wrocławia 149 #871 Napisano 29 Stycznia 2015 (edytowane) A jeżeli jest taka opcja to warto spróbować zmienić na dolara australijskiego, powinno wyjść najtaniej. EDYTA:Na Creation najtaniej płacąc paypalem wychodzi w dolarach nowozelandzkich, aczkolwiek różnica jest niewielka. kasę zaciąga z mojego rachunku złotowego, pytanie, kto przelicza złote na walutę i po jakim kursie? Mój bank, PayPal czy ktoś jeszcze? Edytowane 29 Stycznia 2015 przez Tomek z Wrocławia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blaise 17 #872 Napisano 29 Stycznia 2015 Jeżeli płacisz przez PayPal to oni przeliczają i obiciążają już twoją kartę/rachunek w PLN 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #873 Napisano 29 Stycznia 2015 kasę zaciąga z mojego rachunku złotowego, pytanie, kto przelicza złote na walutę i po jakim kursie? Mój bank, PayPal czy ktoś jeszcze?Musisz mieć konto na PayPal , tam środki , PayPal sam przewalutuje , koszt ok 4% . 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomek z Wrocławia 149 #874 Napisano 29 Stycznia 2015 ok, dzięki, może skorzystam. Na razie kupiłem parniaka portuguese, jestem ciekaw tego zegarka pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trebor 66 0 #875 Napisano 31 Stycznia 2015 Pochwale sie swoim nowym orientem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach