WALSUGOB 0 #2676 Napisano 19 Grudnia 2016 (edytowane) misię no dobra się mi upolowało Edytowane 19 Grudnia 2016 przez WALSUGOB 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jbravo 462 #2677 Napisano 19 Grudnia 2016 Często widuje starszych Panów na ulicach z tymi patelniami. Klasyk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #2678 Napisano 20 Grudnia 2016 Kupię go sobie za jakieś 30 lat. Będzie mi pasował Może do tego czasu mi się zacznie podobać, bo na razie go za nic nie czuję 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Awanturnik 0 #2679 Napisano 21 Grudnia 2016 Witam w klubie, dziś oriencik na witce:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
suqub 94 #2680 Napisano 21 Grudnia 2016 (edytowane) Kusila mnie 2 wersja ale ta pierwsza ma więcej charakteru w sobie. Edytowane 21 Grudnia 2016 przez suqub 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Awanturnik 0 #2681 Napisano 21 Grudnia 2016 A taki pójdzie na prezent(przynajmniej słuszniejsza wielkość chociaż znów orient dał za duży rozstaw między uszami): 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #2682 Napisano 21 Grudnia 2016 Wrócę z pytaniem, czy jest różnica w odcieniu tarczy w Ray'u wersja I i II? Ktoś z Was porównywał na żywo? 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
suqub 94 #2683 Napisano 21 Grudnia 2016 Nie wiem ale mój na bransolecie wygląda pięknie. A tak przy okazji. Maskownica od bransolety się poluzowala i wydaje przykry dźwięk. Docisk ale nic to nie daje. Podpowiecie ci zrobić? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #2684 Napisano 21 Grudnia 2016 Dogiąć.A jak nie, to założyć fajny pasek 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
suqub 94 #2685 Napisano 21 Grudnia 2016 Doginam i nic... A nad paskiem juz myślę ☺ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18689 #2686 Napisano 21 Grudnia 2016 (edytowane) Ale chyba nie próbujesz dogiąć na zegarku?... Zdejmij bransoletę i lekko dognij, żeby nie przesadzić i powinno być dobrze. Miałem to samo kiedyś. @Sol- słowa mojego kolegi co do kolorów Ray-a: jedynka jest bardziej czarno-fioletowa, a Ray II bardziej niebieski. Innymi słowy jest jaśniejszy. Edytowane 21 Grudnia 2016 przez Krygo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
josh.kowalski 8 #2687 Napisano 21 Grudnia 2016 Takie tam na szybko. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
7ara7ony 274 #2688 Napisano 22 Grudnia 2016 Nie wiem ale mój na bransolecie wygląda pięknie. A tak przy okazji. Maskownica od bransolety się poluzowala i wydaje przykry dźwięk. Docisk ale nic to nie daje. Podpowiecie ci zrobić? Dogiąć.A jak nie, to założyć fajny pasek Kolega Sol słusznie prawi. Ja swojego Mako ponosiłem na bransolecie tylko jakieś 2 tygodnie, do czasu jak nie przyjechały dwa paski nato Od tego czasu tylko nato, sporadycznie przesiadam się na bransę (czasami do koszuli jak jadę do klienta).Nie wiem jaki rodzaj pracy wykonujesz, ale ja "pływam" po biurku z klawiaturą, w takiej konfiguracji bransoleta byłaby raz-dwa porysowana. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
suqub 94 #2689 Napisano 22 Grudnia 2016 (edytowane) Jestem programista Także sporo pływam. Póki co moja bransoleta wygląda dobrze. Nie widzę rys. Nato jest w planach zakupowych. Wrzuć foty swojego na nato. Mnie się widzi biało czerwono niebieskie nato. Macie może jakieś fajne strony gdzie można kupić nato? P.S.Jak piszecie w TT nie ucina Wam tekstu po dodaniu emoty? Ja musze kopiować i wklejać... Edytowane 22 Grudnia 2016 przez suqub 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #2690 Napisano 22 Grudnia 2016 Nato też, ale pomyśl nad fajną skórą.Popatrz w sieci jak fajnie na dobrym pasku wygląda 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
7ara7ony 274 #2691 Napisano 22 Grudnia 2016 @suqub fajną stroną do kupienia nato jest nasz forumowy bazarek, tak samo jeżeli chodzi o paski . Zdjęcia: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaroslaw Jerry Esowy 1755 #2692 Napisano 22 Grudnia 2016 a jaki inny pasek oprocz standardowego kroko do bialwgo curatora? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
suqub 94 #2693 Napisano 22 Grudnia 2016 @suqub fajną stroną do kupienia nato jest nasz forumowy bazarek, tak samo jeżeli chodzi o paski . Zdjęcia: Proszę o wybaczenie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
7ara7ony 274 #2694 Napisano 22 Grudnia 2016 Proszę o wybaczenie nic się nie stało, widzę że kolega miał chwilową "pomroczność jasną" M. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WALSUGOB 0 #2695 Napisano 23 Grudnia 2016 (edytowane) STARE DOBRE CZASY taka ciekawostka bardzo dokładny 5 sek ,,+-,, na tydzień a może i mniej Edytowane 23 Grudnia 2016 przez WALSUGOB 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sokolow 153 #2696 Napisano 24 Grudnia 2016 a jaki inny pasek oprocz standardowego kroko do bialwgo curatora?brązowy kroko też by się fajnie prezentował 0 Eterny Eterny Kontiki Date Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubabuba 0 #2697 Napisano 26 Grudnia 2016 Witam... Mam pewien problem I nie wiem co robic.Nie moge sie zdcydowac jaki prezent wybrac dla siebie od mikolaja. Orient curator z bialy tarcza czy Orient senator z czarna I na bransolecie. Ogolnie bardziej mi blizej do tego na bransolecie no pasek zawsze sobie mozna wymienic..u curatora juz nie...Mogl bym zaszalec I chlapnac sobie dwa ale czy to ma sens ogolnie sa one podobne doe siebie Jesli chodzi o funkcje I detale. Poradzcie cos koledzy bo mnie juz glowa boil od myslenia i oczy od patrzenia. Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaroslaw Jerry Esowy 1755 #2698 Napisano 26 Grudnia 2016 zaszalej i kup orienta stara w podobnym designie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sokolow 153 #2699 Napisano 26 Grudnia 2016 stara to lepiej z szafirem 0 Eterny Eterny Kontiki Date Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qniczynka 65 #2700 Napisano 26 Grudnia 2016 Też jestem za Orient Starem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach