wieniek 0 #926 Napisano 9 Stycznia 2008 Witam serdecznie. Jako żem nowy na tym Forum, to mam odwagę pisać jedynie w off topiku. Czymś miłym dla zegrakowych maniaków może być kawałek Simone White "the beep beep song" (ta z reklamy audi) - A z tego co generalnie słucham to: Beirut - http://www.youtube.com/watch?v=kjeh6P4sRfw Mistrz gitary basowej - Victor Wooten - http://www.youtube.com/watch?v=f9a4ThBNacY (ciekawe kto odgadnie czyją kompozycję zagrał w tym kawałku?) Twórca najsłynniejszego tango Astor Piazzolla (gotan project zrobił z tego sławną aranżację) - No i geniusz wokalu - Bobby McFerrin - ....a poza tym: Tom Waits, Peter Gabriel, Mettalica, Bielizna, Świetliki, i wieeele wiele innych. pozdrowienia 0 Sikory złote pod mankietem odmierzają sekund bieg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_W 384 #927 Napisano 10 Stycznia 2008 :shock: http://www.youtube.com/watch?v=SHg4iZ0rCDM to mi długo grało (mimo że pasuje do tematu innego niż wszystkie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #928 Napisano 11 Stycznia 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=qB76jxBq_gQ jazzband,jak tylko włączam Glenn'a to są czary - i tak było zawsze.Ale od niedawna jak tylko włączam Glenn'a to przychodzisz mi na myśl Ty :oops: i sam nie wiem co o tym sądzić 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kojiro 127 #929 Napisano 12 Stycznia 2008 (edytowane) . Edytowane 7 Stycznia przez Kojiro 0 . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HemiG 1 #930 Napisano 12 Stycznia 2008 kolęduję sobie: http://www.zegarkiclub.pl/forum/viewtopic....0&start=915 :wink: 0 "w sensie: nie skorzana bransoleta i nie oGragly" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wieniek 0 #931 Napisano 12 Stycznia 2008 Kojiro - niezłe, no i jeszcze parę starych dobrych "akumulatorków" by się znalazło, może np. Dream Theatre ---> (niesamowita perkusja) pzdr 0 Sikory złote pod mankietem odmierzają sekund bieg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #932 Napisano 12 Stycznia 2008 Kojiro, :shock: ja nie na czasie, skończyłem na pierwszym anthrax'ie, ale Twój link miażdży, muszę poszperać w sieci I poszperałem - którą płytę poleciłbyś leszczowi z oferty dostępnej na merlin.pl? u mnie w sobotę tanecznie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wieniek 0 #933 Napisano 12 Stycznia 2008 Majowy Diabeł -pamiętasz co mówił były premier - prawdziwego mężczyznę poznaje sie nie po... i tak dalej. Jeżeli skończyłeś na Antraxie to powiem szczerze fajny zespół wybrałeś. Ich ostre gitarowe granie zawsze będzie się dobrze słuchało (u mnie w samochodzie jedna ich płytka w zmieniarce obowiązkowo). ...a do wieczornej szklaneczki whisky Mark Knopfler pogrywa najlepiej. pzdr 0 Sikory złote pod mankietem odmierzają sekund bieg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #934 Napisano 12 Stycznia 2008 Jeżeli skończyłeś na Antraxie to powiem szczerze fajny zespół wybrałeś. Ich ostre gitarowe granie zawsze będzie się dobrze słuchało (u mnie w samochodzie jedna ich płytka w zmieniarce obowiązkowo). state of euphoria zawsze mnie w taki stan wprowadzała chyba odkurzę stare taśmy :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość crategus #935 Napisano 12 Stycznia 2008 ostatnio na okrągło w odtwarzaczu... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ireneusz Paluszek #936 Napisano 12 Stycznia 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wieniek 0 #937 Napisano 12 Stycznia 2008 Golden Brown jest cudowne (szczególnie w scenie z Przekrętu), ale i tak zawsze czekam na jedno przejście gitarowe tak w środku kawałka. To ten smaczek na który zawsze czekam. 0 Sikory złote pod mankietem odmierzają sekund bieg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cepeen 1 #938 Napisano 13 Stycznia 2008 Dziś Amon Tobin -'Bricolage' 0 Omega Automatic cal. 1012 | Rakieta 24h cal. 2623 | Seiko SNK621 cal. 7s26 | Vostok Europe Mriya Automatic cal. 2432 | Zeno 6001 cal. Unitas FHF469 | Adriatica 8102 cal. Unitas 6497 | Seiko SNM011 cal. 7s35 | Casio G-9100 Gulfman cal. Kwarcok | Seiko SRP005 cal. 4r16 | Aviator 3105/6973645 cal. 3105 | Seiko SKX007 cal. 7s26 | Citizen BL-5314 cal. E812 | Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kojiro 127 #939 Napisano 14 Stycznia 2008 (edytowane) . Edytowane 7 Stycznia przez Kojiro 0 . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HemiG 1 #940 Napisano 15 Stycznia 2008 0 "w sensie: nie skorzana bransoleta i nie oGragly" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #941 Napisano 15 Stycznia 2008 HemiG, Dobre nie słuchałem z 15 lat 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsuki 0 #942 Napisano 15 Stycznia 2008 moje male uczy sie do sesji to ty starszy niz myslalem jestes 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #943 Napisano 15 Stycznia 2008 moje male uczy sie do sesji to ty starszy niz myslalem jestes Też mnie to na początku ruszyło, ale teraz myślę, że to nie o takie małe może chodzić :roll: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kojiro 127 #944 Napisano 16 Stycznia 2008 (edytowane) . Edytowane 7 Stycznia przez Kojiro 0 . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neixet 11 #945 Napisano 16 Stycznia 2008 Majowy nie jedziesz czasem na Knopflera ? 0 Pozdrawiam, Daniel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #946 Napisano 16 Stycznia 2008 Chodzi o to male, z ktorym kiedys bede mial male :wink: Mam 24 lata, zeby byla jasnosc to ty młodszy niz myslalem jestes 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #947 Napisano 16 Stycznia 2008 Majowy nie jedziesz czasem na Knopflera ?A gdzie gra i kiedy? bo jo nic niewim :oops: No juz wiem, i to w stolycy, znaczy blisko, tylko mi trochę kaski szkoda. Nawet nie znam jego płyt, znam tylko hity dire straits, nie wiem, czy reszta dobra. A Ty się wybierasz? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_W 384 #948 Napisano 16 Stycznia 2008 Witam serdecznie. Jako żem nowy na tym Forum, to mam odwagę pisać jedynie w off topiku. Czymś miłym dla zegrakowych maniaków może być kawałek Simone White "the beep beep song" (ta z reklamy audi) - świetny kawałek, dzięki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kojiro 127 #949 Napisano 16 Stycznia 2008 (edytowane) . Edytowane 7 Stycznia przez Kojiro 0 . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #950 Napisano 16 Stycznia 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach