Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Marek_g

Giełdy staroci w Czechach

Rekomendowane odpowiedzi

Szukałem, ale nie znalazłem więc pytam ;-)

Ma ktoś może informację na temat giełd staroci odbywających się w Czechach, oczywiście chodzi mi o giełdy z antykami( czyli meble, zegary, porcelana itp.).

Nie musi to być przy granicy polskiej, dalsze lokalizacje też mile widziane. Z chęcią bym się wybrał do naszych południowych sąsiadów na jakiś bazarek zobaczyć co u nich sprzedają i jak cenowo.

A może ktoś był w tym roku na takim bazarku - niech się podzieli wrażeniami.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.

Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.

Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,jak się orientuję na naszym forum jest jakiś Czech ,powinien coś wiedzieć na ten temat .Chociaż ostatnio wysłałem do niego info na PW to się nie odezwał ,sam jestem zainteresowany takimi giełdami ,wiem że jest jedna gdzieś pod Pragą .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tu są wszelkie informacje odnośnie terminów: http://www.antiktrhy.cz/

Strona w 3 językach więc raczej każdy zrozumie. Zastanawiam się nad pchlim targiem w Pilznie niby co weekend się odbywa tylko ciekawe jak z "jakością".

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.

Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.

Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sorki za odkopywanie trupa ale może ktoś będzie miał info, bo szukam na google i nic nie ma:

czy ktoś ma info w temacie terminów i miejsc odbywania się targów staroci, pchlich targów, giełd itd w Czechach w roku 2015?

byłbym wdzięczny za info lub linka!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niedawno była w Cieszynie, akurat  byłem przejazdem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.