Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

zielony991

O co tu chodzi? Riseman GW-9200

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Od krótkiego czasu na allegro zaobserwowałem że pojawiły się nietypowe modele G-Shock GW-9200. Mają one różowe wyświetlacze i nieco inny odcień obudowy niż w standardowej wersji Risemana. Przeważnie za "zwykłego" gw-9200 chcą 629 złotych a ten "różowy" jest po 479. Wydaje mi się ze to są oryginalne zegarki tylko skąd wzięła sie taka różnica w cenie? Funkcje chyba też te same

http://allegro.pl/item875801088_wypasiony_casio_g_shock_g_9200ms_8c_nowy_od_ss.html

GW-1400DU, GW-7900B, GLX-5600, DW-6900

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jest G-9200, nie ma waveceptor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

Może i oryginalny ale zakupy u tego allegrowicza, czy też allegrowiczki nie cieszą się w klubie zbytnią popularnością :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zakupy u tego allegrowicza, czy też allegrowiczki nie cieszą się w klubie zbytnią popularnością :)

Pierwsze słyszę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może i oryginalny ale zakupy u tego allegrowicza, czy też allegrowiczki nie cieszą się w klubie zbytnią popularnością :)

16852 pozytywow.

podziel sie swoja wiedza. Rozwazalem kiedys zakup u niego/niej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość mathu

To jest Riseman Men In Rusty Black, limitowana edycja, moim zdaniem cena jest wybitnie dobra, bo o 200 zł niższa od standardowego modelu, nawet mimo tego że nie posiada waveceptora.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

16852 pozytywow.

podziel sie swoja wiedza. Rozwazalem kiedys zakup u niego/niej.

Jak szukałem sobie Dżiszoka to odpaliłem na forumowej szukajce wszystkie możliwe strony. Znalazłem tam między innymi zapis zrobiony przez kogoś, że nie poleca tej osoby, bo coś tam. Nie pamiętam. Sam miałem tam kupić, ale zrezygnowałem.

Edyta:

Teraz widzę jeszcze inny temat z którego wynika, że gość u którego kupiłem (rolem) to to samo co calineczka :) Jeśli tak to zwracam honor i przepraszam, bo jeśli jeszcze kiedyś kupię Dżiszoka to napewno u niego.

Co by nie być gołosłownym:

http://zegarkiclub.pl/forum/topic/1669-podforum-milosnikow-zegarkow-casio-g-shock/page__hl__calineczka

ale nie pytajcie która strona

http://zegarkiclub.pl/forum/topic/19480-modele-casio/page__p__251305__hl__calineczka__fromsearch__1entry251305

albo po prsotu wpiszcie co trzeba do szukajki. Zdania są podzielone.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupowałem u Calineczki/Rolem dwa zegarki oba zgodne z opisem, możesz śmiało brać u tego allegrowicza, jeżeli nie zależy Ci na waveceptor i odpowiada Ci kolorystka to moim zdaniem całkiem przyzwoita cena, na ebayu najtaniej 150$ razem z wysyłką, a jeszcze mogą Ci doliczyć cło i vat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli tak to zwracam honor i przepraszam, bo jeśli jeszcze kiedyś kupię Dżiszoka to napewno u niego.

Kupiłem u nich Edifice. Po zakupie byłem w Zibi na Pasażu Wiecha i serwismen potwierdził że wszystko w porządku.

Potwierdzam poprawność Allegrowicza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.