czarny 4 #1 Napisano 2 Lutego 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #2 Napisano 2 Lutego 2010 Klimatyczny sikorek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gadzeciarz 5 #3 Napisano 2 Lutego 2010 Fajny zegarek,ile to on widział a ile przeżył ho ho 0 -"bo raz tylko dany nam czas,więc żyj na huśtawce życia,ŻYJ !!!"Życie z zegarkiem na ręku stało się jeszcze ciekawsze! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karol Kłósek 4 #4 Napisano 2 Lutego 2010 Przepiękny Start, w latach 50 to był prawdziwy gigant w porównaniu do najliczniejszych wtedy Pobied. 0 CДEЛAHO B CCCP - najlepsze zegarki na świecie !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
olej0070 1 #5 Napisano 2 Lutego 2010 świetny zegarek gratuluje! 0 "Lepiej częściowo mieć rację, niż całkowicie się mylić" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmwas 9064 #6 Napisano 13 Lutego 2010 Bardzo ładny zegarek .Ciekawi mnie tylko, czy 2 m.f.z. też stosowała koło naciągowe z trójkącikami, czy jest przeszczepione z Rakiety? 0 Miłego dnia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Voli 22 #7 Napisano 15 Lutego 2010 W moich są takie same trójkąciki Zajefajna maszyna - mam 2 i zawsze korci mnie by kupować następne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #8 Napisano 15 Lutego 2010 Prezentuję się naprawde dobrze;) Podoba mi się. Gratulację 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czarny 4 #9 Napisano 20 Lutego 2010 Bardzo ładny zegarek .Ciekawi mnie tylko, czy 2 m.f.z. też stosowała koło naciągowe z trójkącikami, czy jest przeszczepione z Rakiety? Przeszczepione bo i trupek Rakietka była no i lepiej wygląda niż oryginalne koło na kolanie szlifowane chyba .... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach