Gość maritimeeng #1776 Napisano 3 Kwietnia 2020 Oczywiście Trafił w dobre ręce i forumowe Serce mi pękło 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GTB 19428 #1777 Napisano 4 Kwietnia 2020 GTB, powrzucał byś trochę więcej zdjęć tego T200s. Głównie zdjęcia tarczy z bliska. Przy różnym świetle i kącie. Byłbym wdzięczny. Myślę, że nie tylko ja..Fotograf ze mnie marny do tego moim kalkulatorem zrobić dobrą fotkę jest ciężko. Kupował ktoś teraz w czasach zarazy?Czekam na jedną , nadana 30.03 , dzień później info nadejścia do Osaki i dalej cisza (albo wyszła i nie dodali informacji albo się tam kisi). Trafił w dobre ręce i forumowe 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #1778 Napisano 4 Kwietnia 2020 (edytowane) Podziękował GTB. Na tym ostatnim zdjęciu widać całe kolorystyczne piękno tarczy.. Nie powiem, klasyczne s100 mogło by mieć wersję z takim kolorem. Byłby ideał. Tzn. w sumie niby nawet ma, jest podobny model, ale już praktycznie nie osiągalny.. Edytowane 4 Kwietnia 2020 przez p.r.p. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #1779 Napisano 4 Kwietnia 2020 A jak ten kolor wam się widzi? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GTB 19428 #1780 Napisano 4 Kwietnia 2020 (edytowane) Co kto lubi , dla mnie "majtkowo-nijaki". Edytowane 4 Kwietnia 2020 przez GTB 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość HaveFun #1781 Napisano 4 Kwietnia 2020 A manty już nie bierzesz pod uwage? Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #1782 Napisano 4 Kwietnia 2020 Co kto lubi , dla mnie "majtkowo-nijaki".No właśnie mam problem, bo mojej żonie bardzo się podoba i boję się, że będę musiał zamówić 2 dwusetki A manty już nie bierzesz pod uwage? Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu TapatalkaBiorę. Ale chwilę muszę odczekać i zarobić parę groszy, bo przez miesiąc kupiłem 5 zegarków 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GTB 19428 #1783 Napisano 4 Kwietnia 2020 ... boję się, że będę musiał zamówić 2 dwusetki No i git , dołożysz do tego jeszcze setkę i będziesz miał całe pół litra 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23134 #1784 Napisano 4 Kwietnia 2020 No właśnie mam problem, bo mojej żonie bardzo się podoba ...Chyba kolor podszedł bo podobny do Zelosa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość HaveFun #1785 Napisano 4 Kwietnia 2020 Jeszcze 2 tyg temu cena Manty była 6k pln Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #1786 Napisano 4 Kwietnia 2020 Ale tylko na dutyzerostore. Ceny potroili. Nie sugeruj się tym sklepem. Mi się udało kupić s100 w normalnej cenie, ale teraz krzyczą 6k. Kupuj z Japonii.Tam cena dalej normalna. Co prawda trzeba doliczyć opłaty, ale nie będzie to takie przegięcie jak to co chce ww sklep. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #1787 Napisano 4 Kwietnia 2020 Chyba kolor podszedł bo podobny do Zelosa Dokładnie. Teraz to ulubione kolory koleżanki małżonki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
machlo 7548 #1788 Napisano 5 Kwietnia 2020 A nie lepiej kupować u Solo, albo taniej u Higuchiego albo Sakura? Ceny na pewno lepsze niż na ebayu, czy gdzie indziej. 0 FS: Zenith A384 | Grand Seiko SBGX093 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #1789 Napisano 5 Kwietnia 2020 A nie lepiej kupować u Solo, albo taniej u Higuchiego albo Sakura? Ceny na pewno lepsze niż na ebayu, czy gdzie indziej.Solo ma tylko Seiko. No chyba, że ściąga na zamówienie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #1790 Napisano 6 Kwietnia 2020 Solo ma tylko Seiko. No chyba, że ściąga na zamówienie? OK, gadalem z Magi'm - zrobił mi dobrą cenę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość HaveFun #1791 Napisano 6 Kwietnia 2020 OK, gadalem z Magi'm - zrobił mi dobrą cenę I co wpadnie? Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #1792 Napisano 6 Kwietnia 2020 I co wpadnie? Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu TapatalkaNa poprzedniej stronie... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jorik 2 #1793 Napisano 7 Kwietnia 2020 (edytowane) GTB, dnia 27 Marz 2020 - 20:16, napisał: @jorik znalazłeś chętnego czy postanowiłeś jednak zostawić ? Za 2,5k (jak można nówkę nabyć za 2k) to może być ciężko... Można próbować Na prawdę ciężko sprzedać ale nie dlatego że brak chętnych. Po 24h miałem dwie oferty po cenie zakupu. Doceniam Kupujących i im dziękuję. Słusznie tłumaczyli, że to i tak ukłon z Ich strony bo płacą za nowy a jednak z pudełka wyjęty został. Z kolei ja z każdym dniem się bardziej przyzwyczajałem. Moją obroną było to - że jak Kolega słusznie zauważył - trudno czekać. Sam czekałem miesiąc i ciężko było a teraz będzie jeszcze dłużej. Cóż - zęby w ścianę i zostanie na ręce Ciągle łapię się na tym, że godzinę sprawdzam dwa razy. Najpierw zerkam - "o jaki ładny :)" a po chwili jeszcze raz - bo przecież chciałem sprawdzić która godzina Edytowane 7 Kwietnia 2020 przez jorik 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GTB 19428 #1794 Napisano 8 Kwietnia 2020 Nie wiem tylko jak teraz z dostawami z Japonii. Kupował ktoś teraz w czasach zarazy?No i okazało się , że z dostawami jest kicha (przynajmniej przez Japan Post) - do Polski nie wysyłają .Moja paczka została zawrócona a sprzedawca zwrócił kasę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #1795 Napisano 8 Kwietnia 2020 No i okazało się , że z dostawami jest kicha (przynajmniej przez Japan Post) - do Polski nie wysyłają .Moja paczka została zawrócona a sprzedawca zwrócił kasę.Jestem już dogadany na zakup ale sprzedawca mówi, że na razie czekamy na odkorkowanie transportu. Tak że: czekamy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GTB 19428 #1796 Napisano 10 Kwietnia 2020 (edytowane) Ten towarzysz w ogóle się nie nudzi Edytowane 10 Kwietnia 2020 przez GTB 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23134 #1797 Napisano 10 Kwietnia 2020 Ten towarzysz w ogóle się nie nudzi Kiedyś znudzi, przyjdzie taki czas 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paul221 40181 #1798 Napisano 11 Kwietnia 2020 [quote name="GTB" post="2749673" Nic dziwnego :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #1799 Napisano 12 Kwietnia 2020 (edytowane) Wesołych Świąt życzy Oceanus! To jeszcze dwa wrzucę, bo to fajny, MEGA wygodny (choć wolę stalowe zegary) i zgrabny klasyk..Te wskazóweczki podobają mi się jak żadne inne. Edytowane 12 Kwietnia 2020 przez p.r.p. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #1800 Napisano 15 Kwietnia 2020 No i nie wytrzymałem i kliknąłem Zobaczymy jak długo DHL będzie wiózł z Japonii do Polski... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach