Parówkowy skrytożerca 429 #801 Napisano 1 Sierpnia 2018 W jednym ciągu 30 sekund ale można to podzielić na max 4 krótsze sekwencje lub np 2x po 15 sekund lub 3x 10 sekund. Niewiele ale w tamtych latach to było coś Wystarczy żeby np. księżniczka wezwała na pomoc Obi Wana 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #802 Napisano 1 Sierpnia 2018 Możliwe 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paeo21106 83 #803 Napisano 1 Sierpnia 2018 (edytowane) Marlin trafiony w lombardzie Edytowane 1 Sierpnia 2018 przez paeo21106 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #804 Napisano 1 Sierpnia 2018 Bardzo fajny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
killme 17 #805 Napisano 3 Sierpnia 2018 Świetne te Wasze zegarki Ja po raz pierwszy w zeszłym tygodniu miałem okazję wypróbować w realnych warunkach mojego dziadka - 3,2 metra jak na razie zmierzone bo niżej było jeszcze za zimno. Alarm głębokościowy pika aż miło - można się wystraszyć w wodzie. Co ciekawe instrukcja przewiduje możliwość używania przycisków pod wodą mimo że to "tylko" WR100 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S.Adi. 135 #806 Napisano 3 Sierpnia 2018 killme, ciekawy zegar.Klasyka.Jak długo go masz? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
killme 17 #807 Napisano 3 Sierpnia 2018 killme, ciekawy zegar.Klasyka.Jak długo go masz? Dzięki,Mam go niecały rok - tak wyglądał jeszcze na aukcji. Na zdjęciu nie widać sporych rys jakie były na szkle, a tryb pomiarowy wyświetlał "help" - właściwe baterie i reset rozwiązał problem Poświęciłem mu sporo czasu - przegląd uszczelek, polerka szkła, zewnętrzne ozdobne oringi, poprawki na kopercie, ustawienie trymera(+0,5-0,8s/mies) . Na koniec nawet wymieniłem lumę na nową 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #808 Napisano 3 Sierpnia 2018 Fajnie uratowany.Z tymi przyciskami pod wodą to ciekawa rzecz 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
killme 17 #809 Napisano 3 Sierpnia 2018 Fajnie uratowany.Z tymi przyciskami pod wodą to ciekawa rzecz Dzięki. To ratowanie daje niezłą satysfakcję. Jak narazie to udało się jeszcze z Dw5600c i Seiko H-803 Wkleje screena. Nasuwa się wniosek co się stało z nowymi zegarkami że nawet w WR200 odradzane jest używanie przycisków pod wodą?Kiedyś to w WR50 tylko zabraniali 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #810 Napisano 8 Sierpnia 2018 Wciąż działa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S.Adi. 135 #811 Napisano 8 Sierpnia 2018 Waldzior - a co to za model, ma port irda (podczerwieni)? Ile ma lat ten model. ładna sztuka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #812 Napisano 8 Sierpnia 2018 CMD-10Ma IrDA (podczerwień)To model zat 90, ile ma dokładnie to nie sprawdzałem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
killme 17 #813 Napisano 8 Sierpnia 2018 Brat dał mi za zadanie zreanimować swój stary zegarek - nowa renata i zaskoczyłPrzed: Po: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #814 Napisano 8 Sierpnia 2018 Mało który przy Renacie nie zaskoczy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #815 Napisano 9 Sierpnia 2018 W normie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S.Adi. 135 #816 Napisano 9 Sierpnia 2018 W normie O kurczę. A co to to jest? Niezłe i chyba mierzy puls. Casio robiło i robi niesamowite zegarki. Fajny egzemplarz, i może dla kolekcjonerów mieć sporą wartość. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GeRmAnOs 215 #817 Napisano 10 Sierpnia 2018 Casio dla emerytów którzy mają problemy z ciśnieniem 0 Mistrz edycji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #818 Napisano 10 Sierpnia 2018 Bo jest wart jednej emerytury 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WILKING 52 #819 Napisano 10 Sierpnia 2018 Mnie ciśnienie lekko skoczyło jak zobaczyłem wyliczenie swojej przyszłej emerytury a tak poza tym to fajny zegarek a i ma jeszcze kolegę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #820 Napisano 10 Sierpnia 2018 Po co ci dwa?Oddaj jeden potrzebującemu (czyli mnie) 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WILKING 52 #821 Napisano 10 Sierpnia 2018 Bo jest wart jednej emerytury Z dwóch będę miał dwie emerytury 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #822 Napisano 10 Sierpnia 2018 Twoje na oryginalnych paskach, mój niestety na zamienniku ale z podobnych lat.Masz jeszcze jakieś ciekawe modele? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #823 Napisano 10 Sierpnia 2018 Ja tam coś jeszcze mam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S.Adi. 135 #824 Napisano 10 Sierpnia 2018 Ja tam coś jeszcze mam Robi wrażenie to coś.Niezłą Waldzior masz kolekcję. Wiek zegarka (wejście do sprzedaży) szacuję na ok. 15 - 20 lat temu.Bardzo się pomyliłem ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #825 Napisano 10 Sierpnia 2018 Kiedyś gdzieś wyczytałem, że to pierwsza połowa lat 90.Szczęśliwy czasu nie liczy To jeszcze jeden 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach