zetore 15 #1 Napisano 3 Marca 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Wywiad #2 Napisano 3 Marca 2010 Bardzo ładne zdjęcia, bardzo ładne.Gratuluję limitowanego fliegera. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #3 Napisano 4 Marca 2010 Super sikorek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flieger 1 #4 Napisano 5 Marca 2010 FO to co prawda nie jest ale i tak piękny. Znane mi są losy tego lotnika Najpierw był we Francji u Jerome, potem miał być mój, ale przez moje gapiostwo trafił do kolegi Sapka z forum no i teraz znowu znalazł nowego właściciela Niech się dobrze nosi. Pozdrowienia od 44/100 PS. Świetne zdjęcia. Proponuję wysłać nr.1 do udziału w konkursie na zdjęcie marca 0 The sun is the same in a relative way but you're older, Shorter of breath and one day closer to death. Pink Floyd, Time Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #5 Napisano 5 Marca 2010 ładny , ładny , dekiel super , koperta i tarcza tez , jakoś wskazówki inne mogłyby być - moim zdaniem oczywiście , gratualcje ! 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetore 15 #6 Napisano 7 Marca 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #7 Napisano 7 Marca 2010 Cudowny!Gratki- niech sie dobrze nosi. 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gitgronostaj 1 #8 Napisano 8 Marca 2010 Piękny zegarek, a na ostatnie zdjęcie już mogę głosować 0 Keep flying and stay shiny ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ksylo1 26 #9 Napisano 8 Marca 2010 oho no i chyba zachorowałem....piękny! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetore 15 #10 Napisano 3 Kwietnia 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetore 15 #11 Napisano 10 Grudnia 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #12 Napisano 11 Grudnia 2010 No, to teraz jak juz napewno Autavia pójdzie w odstawke to śmiało mozesz mi ją już sprzedać 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 12 #13 Napisano 11 Grudnia 2010 Michał, podziwiam Twoją konsekwencję i waleczność w sprawie Autavii... Walczysz o nią na każdym froncie Myślisz, że się w końcu uda? Co do Stowy - ładny zegarek, a fotki świetne, mają niezwykły, mroczny klimat...Najbardziej podoba mi się ta z Pamem, przepyszna. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetore 15 #14 Napisano 11 Grudnia 2010 No, to teraz jak juz napewno Autavia pójdzie w odstawke to śmiało mozesz mi ją już sprzedać między innymi ta stowa była "ofiarą" poświęconą na autavię 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #15 Napisano 12 Grudnia 2010 Michał, podziwiam Twoją konsekwencję i waleczność w sprawie Autavii... Walczysz o nią na każdym froncie Myślisz, że się w końcu uda? Mam taka nadzieje, choć jak wiadomo nadzieja matka głupich 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach