Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

nillu

Jaki pasek do Archimede Pilot

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Wywiad

Ja nosiłem Archimede na pasku Stowy Old Style Strap i taki właśnie polecam, kosztuje 100 zł. Ten Sirius to jest raczej pasek pamowaty a i tak bym go nie wziął, ponieważ za 120 zł miałem pasek IMHO od najlepszego strapmakera.

Obraz015-1.jpg

Obraz015-2.jpg

Nity w tym pasku niestety nie są matowe tak jak koperta, pasowałoby więc je przysatynować, łatwo to zrobić gąbką do mycia naczyń.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najciekawszy byłby jasny brąz z nitami i dużą satynowaną klamrą, więc albo ten od 4vwmocnego, albo poszukaj kogoś, kto Ci zrobi

Można bez końca patrzeć na ogień, wodę i parkującą kobietę...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Napisz do nick555, jak będzie miał trochę wolnego czasu to coś Ci uszyje <_<. Albo...napisz do Archimede, może sprzedadzą Ci sam pasek....mają teraz ten model lotnika na fajnym brązowym pasku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Wywiad

Albo...napisz do Archimede, może sprzedadzą Ci sam pasek....mają teraz ten model lotnika na fajnym brązowym pasku.

Mnie powiedzieli 20 euro za samą wysyłkę do Polski.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

od archimede wychodzi trochę za drogo

a ten brązowy z nitami od 4vwmocny ma niestety 22 mm <_< zapytam czy ma 20. choc wygląda na nieco twardy. czy ktoś może coś wie o tym pasku?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

Ja dla swojego Archimede zakupiłem Old Style Strap Stowy i uważam, że pasuję idealnie :) jedyne co to trochę żałuje, że nie kupiłem brązowego paska tylko czarny... Pasek naprawdę ładnie wykończony i bardzo wygodny jedyne czego mi w nim brakuje to przeszycia białą nitką. Polecam

post-6807-0-02607200-1331371358.jpg

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadzam się...jak lotnik to na jasnym brązie. Kiedyś mi się tylko czarne paski podobały ale chyba dojrzałem do tego co dobre :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.