Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

PawelW

Adriatica podróbka?

Rekomendowane odpowiedzi

Nigdy nie slyszalem,zeby ktokolwiek podrabial adriatici.To nie ta klasa zegarkow,zeby je podrabiac.Zareklamuj go,to pewnie zwykly fabryczny blad (-;

Doxa jest " za tania" na ten projekt. Może w przyszłym roku?
- czyli najlepsze kryteria wyboru zegarka forumowego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dodatkowym problemem jest to, że nie mogę znaleźć tego modelu na żadnej stronie.

Wie może ktoś jaki to jest dokładnie model?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Adrialica na deklu to pewnie błąd w ustawieniach maszyny robiącej napis. Modelu na stronie firmy może nie być, bo nie wszystkie są. Jeśli był kupiony u dystrybutora, to raczej nie podejrzewałbym podróbki.

Miłego dnia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nigdy nie slyszalem,zeby ktokolwiek podrabial adriatici.To nie ta klasa zegarkow,zeby je podrabiac.Zareklamuj go,to pewnie zwykly fabryczny blad (-;

Jesteś pewien? Co zatem powiesz na podróbki Komandirskich czy tanich Orientów???

Demokracja - ustrój w którym dwóch meneli spod budki z piwem ma 2 głosy, a profesor uniwersytetu ma 1 głos...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesteś pewien? Co zatem powiesz na podróbki Komandirskich czy tanich Orientów???

Z logicznego punktu widzenia jest pewien. Rzeczywiście, nigdy nie słyszał o podrabianych zegarkach Adriatica. :D Też nie słyszałem. O zegarkach Adriatica poza Polską i dawnymi demoludami to wogóle mało ludzi słyszało. :)

Podrabiane są nawet Seiko 5.

Duże znaczenie ma jak duża ilościowo jest skala zjawiska. Czy są to pojedyncze podróbki, czy duża produkcja podróbek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Śmierdzi mi trochę dopisek "of Switzerland" - taki... Bissetowski.

Adriatica 1096 | Casio Lin-169-7AV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Duniek
post-0-0-35843700-1331558576.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Racja. U mnie na wszystkich pudełkach, ulotkach i instrukcjach jest w logo "Swiss Made Watches" zamiast "of Switzerland" - jak na pierwszej focie w Twoim linku.

Swoją drogą dziwne.

Adriatica 1096 | Casio Lin-169-7AV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakościowo to naprawdę przypomina Adriaticę, jednak takiego modelu w życiu nie widziałem więc obstawiam 2 możliwości:

- jakiś bardzo stary model,

- jakiś składak.

Jeśli nie kupowałeś w jakimś szanującym się sklepie z zegarkami to rzeczywiście może być niepewnego pochodzenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już znalazlem ten model na pewnej stronie z zegarkami takze mysle ze brak literki T to tylko zwykly blad fabryczny.Swoja droga to chyba stary model ale mam nadzieje ze bedzie mi sluzyl.

Dzieki za opinie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.