Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

ch24.pl

chronos24.pl Ranking Ulubionych Firm Klubowiczów AD 2010

Rekomendowane odpowiedzi

myślałem o statuetkach tylko te 65 osób..... Może udałoby się zrobić to jeszcze raz na większej grupie klubowiczów. Moglibyście do tego wykorzystać spotkanie czerwcowe........ ale wtedy wyniki mogą się zmienić ;-)

W razie czego służę pomocą w namierzeniu firm z takim "nagrodami"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość McIntosh

myślałem o statuetkach tylko te 65 osób..... Może udałoby się zrobić to jeszcze raz na większej grupie klubowiczów. Moglibyście do tego wykorzystać spotkanie czerwcowe........ ale wtedy wyniki mogą się zmienić ;-)

W razie czego służę pomocą w namierzeniu firm z takim "nagrodami"

Nie no, takich numerów nie będziemy robić. Każdy kto chciał, mógł zagłosować. Nie rozumiem tego całego narzekania, że zagłosowało tylko "65 osób" - faktycznie 69 osób. Poza tym, jak sobie to wyobrażasz od strony organizacyjnej ?.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Moglibyście do tego wykorzystać spotkanie czerwcowe........ ale wtedy wyniki mogą się zmienić ;-)" to nie jest pomysł tylko głośno pomyślałem i sam to zanegowałem. Nie powinieneś tego już ruszać.

Co do liczby osób to forum generuje bardzo dużą liczbę uczestników. 69 osób to mały procent. Nie jest to narzekanie ale większa liczba uczestników = większy prestiż dla zwycięzców. W kolejnych latach jak nadacie temu fajną oprawę napewno weźmie udział więcej klubowiczów. Czego Wam życzę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość McIntosh

Co do liczby osób to forum generuje bardzo dużą liczbę uczestników. 69 osób to mały procent. Nie jest to narzekanie ale większa liczba uczestników = większy prestiż dla zwycięzców. W kolejnych latach jak nadacie temu fajną oprawę napewno weźmie udział więcej klubowiczów. Czego Wam życzę

Mam wątpliwości czy Forum generuje aż tak dużą liczbę użytkowników. Zobacz ilu Klubowiczów jest tak naprawdę aktywnych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość McIntosh

No dobra, my tu gadu gadu, a mnie część firm poszła na spacer. Dzisiaj zauważyłem, że niektóre firmy nie przekleiły mi się do końcowego zestawienia. Już to poprawiłem i teraz wszystko jest okay. Zaktualizowany ranking jest już dostępny. Sorry za drobne zamieszanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki Mariusz - dobrze wyszło - i zabawa był miła.

Narzekacze - do roboty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo fajna inicjatywa,czekałem na wyniki z niecierpliwością :)

Koledzy mam taką nieśmiałą propozycję skoro jest ranking "Ulubione marki" na rok 2010,to może zrobić na dokładnie takich samych zasadach zabawę pt. "Ulubiony zegarek"* jako dopełnienie?

*-tu pewnie wygrałaby Omega PO albo jakiś Seiko :o

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość McIntosh

Bardzo fajna inicjatywa,czekałem na wyniki z niecierpliwością :)

Koledzy mam taką nieśmiałą propozycję skoro jest ranking "Ulubione marki" na rok 2010,to może zrobić na dokładnie takich samych zasadach zabawę pt. "Ulubiony zegarek"* jako dopełnienie?

*-tu pewnie wygrałaby Omega PO albo jakiś Seiko :o

Pomysł bardzo fajny :). Otwórz stosowny temat, określ termin zakończenia zabawy i jedziemy :). Choć wybór będzie bardzo trudny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość McIntosh

Dodam jeszcze, że liczenie głosów może być bardzo czasochłonne. Zegarków pojawi się pewnie multum. Dobrze by było, aby głosujący obok modelu wpisywali też numer referencyjny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie też o tym pomyślałem B) Ewentualnie można zrobić dla ułatwienia okrojoną wersję zabawy czyli podawać 5 zegarków.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam! przeczytalem artykul, przeczytalem komentarze (sam z powodu braku doswiadczenia wstrzymam sie od komenetarza), przeszedlem do recenzji nowych zegarkow.

i z powodu tej lektury mam jedno pytanie ile wlasciwie kosztuje zegarek firmy Officine Panerai? prosty, bez udziwnien, komplikacji, zadna seria limitowana.

ponizej zamiescilem krotka liste zegarekow firmy Officine Panerai, ktore wzbudzily moje zainteresowanie (wygladem i wielkoscia)

1. Radiomir Titanio 42 mm o nr PAM 00338

2. Luminor Power Reserve 40mm o nr PAM 00241

3. Radiomir GMT Alarm 42 mm o nr PAM 00355

4. Radiomir 42 mm o nr PAM 00337

bardzo licze na odpowiedz

z powazaniem

JPG

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam! przeczytalem artykul, przeczytalem komentarze (sam z powodu braku doswiadczenia wstrzymam sie od komenetarza), przeszedlem do recenzji nowych zegarkow.

i z powodu tej lektury mam jedno pytanie ile wlasciwie kosztuje zegarek firmy Officine Panerai? prosty, bez udziwnien, komplikacji, zadna seria limitowana.

ponizej zamiescilem krotka liste zegarekow firmy Officine Panerai, ktore wzbudzily moje zainteresowanie (wygladem i wielkoscia)

1. Radiomir Titanio 42 mm o nr PAM 00338

2. Luminor Power Reserve 40mm o nr PAM 00241

3. Radiomir GMT Alarm 42 mm o nr PAM 00355

4. Radiomir 42 mm o nr PAM 00337

bardzo licze na odpowiedz

z powazaniem

JPG

PAM00338 RADIOMIR TITANIO ? 42MM ? 5.400

PAM00241 LUMINOR POWER RESERVE ? 40MM ? 5.050

PAM00355 RADIOMIR GMT/ALARM ? 42MM ? 6.900

PAM00337 RADIOMIR ? 42MM ? 4.900

Pozdrawiam

I.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja brałem udział w zabawie,głosowałem i mam małą satysfakcję,bo w podsumowaniu,w pierwszej dziesiątce znalazło się 5 moich ulubionych marek(Omega-Jaeger-Zenith-IWC-Seiko) :)

Poza tym zgadzam się z sugestią,że te 69 osób należałoby traktować jako procent z faktycznie aktywnych użytkowników forum,a wówczas frekwencja nie wygląda już tak zle.

Myślę,że warto kontynuować w przyszłości tego typu pomysły.

Dzięki za wykonaną pracę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.