Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

carlito1

Moje cukiereczki

Rekomendowane odpowiedzi

Carlito,spraw sobie Eterne Matic KonTiki Four-Hands,z czarną tarczą-w niej mozna się zakochać na zawsze.Ja jestem niestety nieszczęśliwie zakochany..... B)

Dobrze radzi... Eterny kontiki są świetne i rzeczywiście warte tych stosunkowo nie wielkich pieniędzy. Tylko Eterna chyba ma 42mm a Carlito mierzy w takie 44 :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość cyklotymik

Eterny sa rzeczywiście swietne, i zdaje sie wystepuja tez w wersji 44 mm, ale pomimo sympatii do tej marki to do propozycji Carlito to nie ta liga.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiscie ze jest czarnulka 44mm od dawien dawna sie do niej przymierzam :(

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale fakt narazie chce sie skupic na wyzszej polce.

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Not o jeszcze jedna perełka..spełniająca wszystkie Twoje wymagania. 46mm diameter.

sihh-2009-iwc-ingenieur-chronograph-1-thumb-450x524-2264.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystkie procz mozliwosci wymiany paskow :( ale zegar przepiekny. Podaj nr ref.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jade zrobic test nadgarstkowy Rolexa Deepsea. Pstrykne foty nadgarstkowe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość cyklotymik

Jade zrobic test nadgarstkowy Rolexa Deepsea.

pewnie przy nim zostaniesz :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nigdzie nie pojechalem bo mi baba robi afere ze nic tylko zegarki i zegarki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Not o jeszcze jedna perełka..spełniająca wszystkie Twoje wymagania. 46mm diameter.

sihh-2009-iwc-ingenieur-chronograph-1-thumb-450x524-2264.jpg

Piękny, chyba najlepszy z pokazanych w tym wątku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość cyklotymik

Nigdzie nie pojechalem bo mi baba robi afere ze nic tylko zegarki i zegarki

Kobiety pewnych rzeczy po prostu nie rozumieją. Ciekaw jestem co by powiedziała na partnera który nie ma żadnych zainteresowań ? To dopiero poracha.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z baba zle bez baby jeszcze gorzej.

Jednak pojechalem :)

Zegarek fajny ale nie bylem jakos specjalnie nim podniecony. Wydawal mi sie troche maly na mojej lapie. Producent podaje ze zegarek ma 44mm. A z tego co czytalem na roznych stronach to pisze ze ma 43mm. Bransoleta wogole nie pasuje do tego zegarka jest zdecydowanie za waska.

(sorka za slaba jakosc zdjec ale nie wiem gdzie sie zmienia ustawienia w tym aparacie)

post-27475-0-38461900-1331582243.jpg

Uploaded with ImageShack.us

post-27475-0-94000900-1331582244.jpg

post-27475-0-78833400-1331582246.jpg

post-27475-0-96302200-1331582248.jpg

post-27475-0-75645300-1331582250.jpg

post-27475-0-96691800-1331582251.jpg

post-27475-0-35060800-1331582253.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co o nim myslicie ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fakt, bransoleta jest zdecydowanie za wąska

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z wyglądu diver jakich setki,tylko ma napis Rolex (i oczywiście zacny mechanizm).Ja bym go nie kupił,również uważam że ta bransoleta jakaś nie od pary,słabo to wygląda.

Nie wiem jak na żywo ale z propozycji które się tu przewinęły to moja kolejność jest taka:Zenith,Inzynier,UN (ten czarny,nie wiem jaki to model).Być może gdybym zobaczył te zegarki na nadgarstku to stwierdziłbym że nie są fajne,ale po zdjęciach takie są moje typy.

Edyta-zobaczyłem już foty Zenitha na nadgarstku,podoba mi się.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
post-7884-0-25870400-1331582266.jpg

"Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."

pozdrowienia, Tomasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość cyklotymik

Jeśli Rolex to Milgauss:

Przeciez to jest karakan. On ma chyba 40 mm.

Carlito na mnie ten Rolex zrobił bardzo pozytywne wrażenie, moze proporcje między bransoleta a koperta są lekko zachwiane, ale zegar jest wyśmienity. Nie jest taki mały co najlepiej widac na drugim zdjęciu od góry, jest w sam raz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z wyglądu diver jakich setki,tylko ma napis Rolex (i oczywiście zacny mechanizm).Ja bym go nie kupił,również uważam że ta bransoleta jakaś nie od pary,słabo to wygląda.

Nie wiem jak na żywo ale z propozycji które się tu przewinęły to moja kolejność jest taka:Zenith,Inzynier,UN (ten czarny,nie wiem jaki to model).Być może gdybym zobaczył te zegarki na nadgarstku to stwierdziłbym że nie są fajne,ale po zdjęciach takie są moje typy.

Edyta-zobaczyłem już foty Zenitha na nadgarstku,podoba mi się.

W Polityce się nie zgadzamy ale w preferencjach zegarkowych widać tak :)

Rolex to nieporozumienie...nigdy nie zrozumiem ludzi którzy to siekierką ciosane dziadostwo kupują. Bransoleta jak z orientów za 400zl, cały nudny żadnych pięknych szlifów pośrednich na kopercie....no po prostu bieda. Za taką kasę to można 100 razy lepsze zegarki kupić....gdzie człowiek będzie widział za co wydał kasę. Każdy IWC, Zenith czy Glasshute przedstawione w tym wątku punktują Rolka bardzo boleśnie.

Nie cierpię jak mi się paski zwężają mocno a jak bransoleta się tak drastycznie zwęża jak w rolku to już w ogóle tragedia. Przecież to nawet nie jest praktyczne bo zegarek gruby ciężki a im bardziej wąska bransoleta tym gorsze rozłożenie masy...co przekłada się na komfort, łatwość wędrowania zegarka po nadgarstku, uszkodzenia itd.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem jak na żywo ale z propozycji które się tu przewinęły to moja kolejność jest taka:Zenith,Inzynier

Ja też widzę, te zegarki na dwóch pierwszych miejscach, zastanawiam się tylko, który powinien być na miejscu pierwszym. Rolex nie mieści się u mnie nawet w pierwszej dzisiątce, jest cała masa zegarków tańszych i o niebo ciekawszych (widać to nawet w tym wątku).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość cyklotymik

Z wyglądu diver jakich setki,tylko ma napis Rolex

Taaa. Rolex jest jedyny w swoim rodzaju, a te setki to klony. Jakby tak podchodzić do sprawy to okazuje sie ze każdy zacny zegarek ma jakis odpowiedznik, w postaci gó..a za kilkadziesiąt złotych. Osobiście zegarek kupuje dla siebie i nie bardzo interesuje mnie co o nim pomysli przypadkowy obserwator.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jedyny rolek jaki mi się jakotako podoba...ale ma tylko 40mm :)

rolex_cosmograph_daytona.jpg

Gdyby kosztował 6000zl to bym kupił. Bo za większą kasę to też nie warto. A mechanizmy pewnie dobre ale co z tego skoro go nie zobaczysz :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taaa. Rolex jest jedyny w swoim rodzaju, a te setki to klony. Jakby tak podchodzić do sprawy to okazuje sie ze każdy zacny zegarek ma jakis odpowiedznik, w postaci gó..a za kilkadziesiąt złotych. Osobiście zegarki kupuje dla siebie i nie bardzo interesuje mnie co o nim pomysli przypadkowy obserwator.

I naprawdę, ze wszystkich zegarków przedstawionych w tym wątku wybrałbyś Rolexa? Jakoś w to nie wierzę :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość cyklotymik

I naprawdę, ze wszystkich zegarków przedstawionych w tym wątku wybrałbyś Rolexa?

Oczywiście że nie, ale nie można besztac fenomenalnego zegarka, tylko dlatego ze jest prosty i projekt ma taki ze kazdy go rżnie.

Co do wyboru, z przedstawionych, na polu bitwy ostał by się Inżynier i Zenith.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja bym bral Glasshute.te przedstawione kilka stron temu :) sa wyrabiste

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.