Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Taktic

Orange Bond + Orange Monster

Rekomendowane odpowiedzi

Kolejność w temacie nieprzypadkowa, bo bardziej głównym bohaterem ma tu być pasek niż zegarek. Zegarek znany wszystkim, był niejednokrotnie fotografowany i pokazywany. Ale NATO strapa "Orange Bond" w połączeniu z OM chyba jeszcze nie było.

Kiedyś próbowałem nosić OM na całkowicie pomarańczowym nato, ale nie bardzo mi się to podobało. Za bardzo to było oczojebne, zbyt dużo pomarańczowego na ręku, trochę źle się z tym czułem... a może już za stary jestem? B)

Dzisiaj spróbowałem ożenić Monstera z Bondem Orange (Timefactors), i muszę powiedzieć, że nawet zaczyna mi się podabać :) Pomarańczowa "ścieżka" dyskretna, ale coś w sobie ma. Oceńcie sami:

gallery_27913_169_72067.jpg

gallery_27913_169_36459.jpg

gallery_27913_169_36016.jpg

gallery_27913_169_46940.jpg

gallery_27913_169_51457.jpg

gallery_27913_169_88743.jpg

gallery_27913_169_16665.jpg

gallery_27913_169_114072.jpg

gallery_27913_169_32844.jpg

Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:

"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podoba mi sie!

Wrzuce Doxe na tego NATO strapa.

wojtek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Super.

Zegarek do którego zawsze warto wrócić B)

Pozdrawiam, Dawid

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na identycznym pasku czasem noszę sumo. Super kompozycja dla pomarańczki.

rXQHFG4.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy pasek nosi się równie dobrze,jak wygląda? Bo z MONSTEREM komponuje się znakomicie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy pasek nosi się równie dobrze,jak wygląda? Bo z MONSTEREM komponuje się znakomicie.

Spoko, mam go dzisiaj cały czas na ręce i jest full komfort :(

Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wybacz ale moim zdaniem pasek ten odbiera dużo uroku temu zegarkowi. Jakoś tak odejmuje mu tej masywności która jest sama w sobie jego atutem. Nie wiem może i jestem konserwatystą :( ale Monster jak dla mnie to tylko bransoleta, guma ewentualnie coś szytego.

Mnie się Nato strap nie podoba akurat w tym zegarku. Ale nie przejmuj się tak już mam:) Ale sikor pierwsza klasa....sam ostatnio nabyłem pomarańczkę i czarnego i przynajmniej w czarnym będę coś kombinował z zamianą bransolety na coś ciekawego

Lorus, Omega Seamaster, Orange Monster, Orient Big Mako,Stolicznyje[/b]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...ale Monster jak dla mnie to tylko bransoleta, guma ewentualnie coś szytego.

No widzisz, a dla mnie do niedawna Monster istniał tylko na bransolecie. Na gumie mi się zwyczajnie nie podoba. A na wszystkich paskach skórzanych jakie próbowałem zakładać (w tym również handmejd) wyglądał po prostu żałośnie.. jedyny pasek skórzany jaki by mi do niego podpasował to Di-modell Chronissimo, ale drogi ten pasek jak pół Monstera :(

Tak więc jedyną opcją do tej pory była dla mnie bransoleta. I owszem, na bransolecie jest bardzo elegancko. Tylko że noszenie tej ciężkiej, masywnej bransolety całymi dniami, czasami przez wiele godzin bywa czasem uciążliwe i dobrze by było od czasu do czasu zmienić na coś wygodniejszego. No i właśnie znalazłem coś wygodniejszego, co imho wygląda całkiem nieźle. Tak więc teraz mam dwie alternatywy: bransoletka i nato :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale sikor pierwsza klasa....sam ostatnio nabyłem pomarańczkę i czarnego i przynajmniej w czarnym będę coś kombinował z zamianą bransolety na coś ciekawego

Jakbyś chciał się pozbyć bransolety, to daj znać, chętnie przygarnąłbym w zamian za środki płatnicze nbp, albo zamienił np za jakieś paski

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wygląda bardzo przyjemnie :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zegarek super,ale mi tak samo pasek wydaję się za bardzo delikatny w stosunku do reszty,moim zdaniem nie pasuje i jak by ośmiesza monstera jako duży zegarek,ja widzę go tylko na bransolecie-widać już stary jestem i się nie znam na trendach :(

-"bo raz tylko dany nam czas,więc żyj na huśtawce życia,ŻYJ !!!"
Życie z zegarkiem na ręku stało się jeszcze ciekawsze! B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

odkopię temat-gdzie można nabyć takie kozackie nato?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

true-znalazłem później.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Monster orange piękna sprawa! :rolleyes: na tym na to robi zawirowanie kolorystyczne

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.