Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość 110010000010011001

Instrukcje obslugi w jezyku polskim

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie, czy posiada ktoś instrukcję PL dla GWF-D1000 moduł 3445.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wszystkich.

Czy ktoś dysponuję instrukcją obsługi do Casio G-Schock Gw-3000m-4aer i chciałby się nią podzielić?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wszystkich.

Czy ktoś dysponuję instrukcją obsługi do Casio G-Schock Gw-3000m-4aer i chciałby się nią podzielić?

Jeśli nikt Cię nie poratuje, daj znać - pomogę Ci go ogarnąć, że nie będziesz potrzebował już instrukcji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wszystkich :)

Poszukuję instrukcji w jezyku polskim do zegarka Casio Protrek SGW-600H-1BER , moduł 3451.

Syn dostał zegarek w prezencie ale niestety nie ma załączonej instrukcji PL. Wszędzie szukam owej instrukcji i nidzie nie mogę znajść po polsku.Większości funkcji nie ogarniam. Proszę o  szybką i fachową pomoc.

Jeśli można to proszę o wysłanie na meila [email protected] .

Z góry dziękuję za pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, 

Mam na imię Paweł i jestem tu nowy.

Poszukuję instrukcji w jezyku polskim do zegarka Casio Protrek SGW-600H-1BER , moduł 3451.

Syn dostał zegarek w prezencie ale niestety nie ma załączonej instrukcji PL. Wszędzie szukam owej instrukcji i nidzie nie mogę znajść po polsku.Większości funkcji nie ogarniam. Proszę o szybką i fachową pomoc.

Jeśli można to proszę o wysłanie na meila [email protected] .

Z góry dziękuję za pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć poszukuję instrukcji w języku polskim do Baby G BGS-100SC 1A

Zegarek dostałam w prezencie jednak zakupiony za granicą nie posiada polskiej instrukcji i totalnie nie umiem go ustawić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć poszukuję instrukcji w języku polskim do Baby G BGS-100SC 1A

Zegarek dostałam w prezencie jednak zakupiony za granicą nie posiada polskiej instrukcji i totalnie nie umiem go ustawić.

Instrukcją po polsku nie dysponuję, ale bez problemu mogę Ci pomóc go ustawić. Napisz do mnie na priv, to pomogę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, podobnie jak wszyscy poszukuję instrukcji do G-shocka  GAX-100B-1AER lub kogoś kto potrafi go prawidłowo poustawiać, chodzi głównie  o pływy i temperaturę 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A dysponuje już może ktoś polską instrukcją do nowych modułów 3459/3461?

Jurek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

byłoby znacznie latwiej gdybys obok numeru modulu podal model zegarka, bo mało kto zna na pamięć sam modul, 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

byłoby znacznie latwiej gdybys obok numeru modulu podal model zegarka, bo mało kto zna na pamięć sam modul, 

Zegarki to na przykład GMW-B5000 lub GW-B5600.

Jurek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przepatrzyłem trochę ten temat, ale niestety nie do końca znalazłem to czego szukam. Poszukuję instrukcji do modułu 3159 z zegarka GW-M5610. Znalazłem tutaj link do fajnej instrukcji na stronie internetowej, ale jest to niestety tylko instrukcja skrócona. Ma ktoś może taką instrukcję do 3159 w formie PDF, lub podobnej, którą będę mógł bez problemu wydrukować? Do zegarka dostałem oczywiście tylko grubą książeczkę w kilku językach z wyjątkiem polskiego, a po polsku tylko skróconą instrukcję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szukam instrukcji po polsku do GWG-1000, pisałem do kilku kolegów z forum z prośbą o taką,

ale chwilowo bez reakcji.

Edit.

Wielkie dzięki dla jednego z kolegów, instrukcja dotarła.

Edytowane przez Tygrys3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, czy ma ktoś może polską instrukcję do gwg 1000 mudmaster...bede bardzo zobowiązany...

Edytowane przez romcik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi