Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Paweł Jankowski

Klubowy Kubek

Rekomendowane odpowiedzi

1. Lawnowerman - 2szt.

2. Xpovoc - 2 szt.

3. krystekomega

4. barteq891

5. DarekK

6. Chorwat - 2 szt.

7. shi_ra

8 xylog 2 szt.

9. Łukasz Erlich

10. Z_bych - 2 szt

11. 1Faktograf

12. prOzak

13. Sneer

14. kaczor76

15. armian - 2 szt

16. Woytec60

Pozdrawiam, Wojtek

Dążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety ten pokazany w ogóle mi się nie podoba. Nie obraźcie się, ale jest (jak dla mnie) po prostu zbyt zwyczajny i od tysięcy takich odróżnia go tylko napis:(

Jeśli tak miałby ostatecznie wyglądać, to ja się wycofuję. Zobaczymy jeszcze, co Prezes napisze w temacie, może będą inne projekty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to może zmniejszmy logo i z jednej strony nazwa i logo a z drugiej chrono pilot i ruszajmy z tymi kubkami :rolleyes:

Są ludzie, którzy przez całe życie spoglądają na zegarek, a mimo to zawsze się spóźniają.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to może zmniejszmy logo i z jednej strony nazwa i logo a z drugiej chrono pilot i ruszajmy z tymi kubkami :rolleyes:

....Piszcie o swoich propozycjach odnośnie wyglądu. Może ktoś posiada umiejętności posługiwania się programami graficznymi i zrobi wirtualny prototyp?! Kubków nie musi być od razu 100 sztuk, bo może być 10 czy 20 sztuk. Można zamówić po kilka kubków w kilku wariantach po 15 zł za sztukę.

....Gdyby kubeczków było powyżej 25 sztuk z jednego wariantu to cena za sztukę wynosi wówczas 12 złotych, a więc taniej! Jeśli komuś podoba się taki kubek jaki mam ja to dam namiary i może sobie zrobić kubek indywidualnie. Póki co zgłaszajcie swoje propozycje!! Ja po niedzieli idę do pracy i nie będę miał dostępu do komputera, a telefon ma ograniczone możliwości co do edycji, wklejania linków itd. więc mało się będę udzielał. Bardzo chętnie kupię jeszcze jeden kubek o innym wyglądzie!!

Przemek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chyba lepiej by wyglądał w ciemniejszych kolorach np. czarny z białym, czarny z czerwonym, pomysł z kolorami forumowymi tez jest ok. Jak będzie się prezentował to wezmę 2 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

....Faktycznie, że mogło by być na kubku więcej koloru beżowego czy jasnobrązowego, a mniej białego, a także element mechanizmu powinien być bardziej widoczny. Natomiast kubek w kolorze czarnym jest według mnie zupełnie nie do przyjęcia. Wydaje mi się, że czarny jest zbyt mrocznym kolorem jeśli chodzi o kubek. Już czas jakiś temu doszedłem do wniosku, że kubek klubowy musi być w kilku wersjach, bo każdy preferuje inne kolory, a o gustach się nie dyskutuje. Nie będziemy się przecież spierać o to jakie kto lubi kolory.

....Wydaje mi się, że propozycja Pawła Jankowskiego z początku tematu jest najciekawsza. Szkoda tylko, że zdjęcia się nie wyświetlają! Udało mi się jakoś skopiować dwa zdjęcia i muszę przyznać, że kubek lub raczej filiżanka z podstawką jest bardzo fajna, a fakt, iż jest to rękodzieło to poważna zaleta!! Nie wiemy niestety nic o cenie takiej filiżanki i innych szczegółach.

....Kubek który posiadam ma tę zaletę, że jest tani! Trzeba zrobić kilka projektów, jakoś je ponazywać, aby było wiadomo który jest który i ruszyć wreszcie z tymi kubkami. Napisałem już do prezesa w tej sprawie i myślę, że będzie to łatwił. Trzeba by też bardziej rozreklamować Klubowy Kubek, bo może nie wszyscy wiedzą, że pomysł takiego kubka jest!? Gdyby kilku klubowych kolegów często i wszędzie bywających zamieściło u siebie na profilu informację o Klubowym Kubku jako sygnaturę wraz z linkiem do tego tematu to być może więcej osób odwiedziło by ten temat!?!

Przemek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. Lawnowerman - 2szt.

2. Xpovoc - 2 szt.

3. krystekomega

4. barteq891

5. DarekK

6. Chorwat - 2 szt.

7. shi_ra

8 xylog 2 szt.

9. Łukasz Erlich

10. Z_bych - 2 szt

11. 1Faktograf

12. prOzak

13. Sneer

14. kaczor76

15. armian - 2 szt

16. Woytec60

17. Pavulon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. Lawnowerman - 2szt.

2. Xpovoc - 2 szt.

3. krystekomega

4. barteq891

5. DarekK

6. Chorwat - 2 szt.

7. shi_ra

8 xylog 2 szt.

9. Łukasz Erlich

10. Z_bych - 2 szt

11. 1Faktograf

12. prOzak

13. Sneer

14. kaczor76

15. armian - 2 szt

16. Woytec60

17. Pavulon

18. seb - 2 szt.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lista się powiększa ;) , może ktoś wrzuci jeszcze jakieś propozycje projektu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co powiecie na inne kształty? Coś bardziej świeżego?

KUBEK_org.jpg

kubek_reklamowy_008.jpg

kubek_herbaty1.jpg

kubek-z-lyzeczka__vb__8509509_1.jpg

mugs_Arek_c.jpg

szef_budowy_kubek.jpg

kubek11.jpg

dwa ostatnie najbardziej mi się podobają :P

Veer%20Helvetica.jpg

kubek-do-kawy-ze-spodkiem-swing-auerhahn.jpg

Fotki zapożyczone z netu. Mam nadzieję, że ACTA mnie nie zje ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ten z łyżką - pewnie dlatego, że jest z łyżką :) i "szef budowy", są ciekawe...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego ostatniego to tylko zimne napoje mógłbyś pić, a chyba nie o to chodzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam inne zdanie. Kubek jest po to, żeby pić z niego co się chce (napoje zimne,ciepłe). To jest tylko propozycja. W fazie projektu można zmienić wszystko (kolor, dołączyć uchwyt, a nawet szczelnie zamknąć i wykluczyć możliwość korzystania z niego)...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

widzę, że projekt odchodzi od pomysłu kubka termicznego. Z propozycji Kolegi Chrwata mi najbardziej podoba się ten z łyżeczką :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kubek termiczny też jest ciekawym pomysłem, tylko ze względu na użyte materiały byłby na pewno droższy, a jak to ktoś ładnie napisał, tanie śmierdzą plastikiem :( Szkoda się truć... Ciekawie "oklejony" zwykły kubek powinien trafić do większego grona użytkowników.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mi najbardziej odpowiadają dwa ostatnie (z tych zaprezentowanych przez kolegę Chorwata) ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przedostatni dobry. Uchwyt na całą rękę ;)

Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:

"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nowy wzór Klubowego Kubka już jest! Dla kilku członków forum zostaną wysłane kubeczki w poniedziałek. Myślę, że ten wzór bardziej przypadnie do gustu?!

.

post-44476-0-01833800-1331359015_thumb.jpg

Przemek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już jest realizacja? Nie śledziłem tematu. Dajcie jakieś namiary na jakie konto i jaką kwotę trzeba wpłacić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też nie śledziłem tematu. Chętnie kupię dwa kubki ! Dajcie znać komu mam wpłacić pieniążki i czy są w ogóle jeszcze aktualne...

Pozdrawiam, Dawid

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

....Widzę, że powoli rodzi się zainteresowanie klubowym kubkiem:) Myślę, że tym razem wzór kubka się przyjmie. Powiem tyle, iż klubowicze mają na Klubowe kubki rabat i za jedną sztukę płacimy 15 zł, ale gdyby jednorazowo zamówionych było powyżej 25 sztuk to cena jednej sztuki wynosi wówczas 12 zł. Proponuję, aby zebrać większą liczbę chętnych i kupić większą ilość i wtedy będzie taniej!! Koszt wysyłki to 11 zł Poczta Polska, a 18 zł kurier.

....Myślę, że będzie lepiej jak prezes Darek Chlastawa albo Władek Meller, którzy znają temat, zajmą się koordynacją z zamawianiem kubków. Najpierw trzeba by utworzyć listę chętnych i wysłać zamówienie na większą liczbę, bo wtedy taniej!

....Ja jak widać na zdjęciu mam trzy sztuki z czego jeden kubeczek postanowiłem przeznaczyć jako nagrodę w konkursie literackim! Gdy temat z konkursem zamieszczę to dam tutaj znać! ZAGADKA LITERACKA

Przemek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

....Widzę, że powoli rodzi się zainteresowanie klubowym kubkiem:) Myślę, że tym razem wzór kubka się przyjmie. Powiem tyle, iż klubowicze mają na Klubowe kubki rabat i za jedną sztukę płacimy 15 zł, ale gdyby jednorazowo zamówionych było powyżej 25 sztuk to cena jednej sztuki wynosi wówczas 12 zł. Proponuję, aby zebrać większą liczbę chętnych i kupić większą ilość i wtedy będzie taniej!! Koszt wysyłki to 11 zł Poczta Polska, a 18 zł kurier.

lista chętnych na kubek jest na poprzedniej stronie daj nr konta wpłacam pieniązki

pozdr

Są ludzie, którzy przez całe życie spoglądają na zegarek, a mimo to zawsze się spóźniają.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lista chętnych na kubek jest na poprzedniej stronie daj nr konta wpłacam pieniązki

pozdr

Nie znam numeru konta, bo płaciłem gotówką! Logo klubu KMZiZ jest własnością chronioną i dlatego szczegóły zakupu kubka załatwiać trzeba z zarządem klubu. Swoje zgłoszenia odnośnie chęci zakupu kubka wysyłajcie na PW do prezesa Darka Chlastawy w tytule podając "Klubowy kubek"!! Pozdrawiam Przemek

Przemek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziś nastąpił dzień, w którym otrzymałem starannie zapakowany, klubowy kubek z logo KMZiZ :D. Nie należę do ekstramalnie leniwych ludzi, ale jakież ogromne było moje zadowolenie, gdy listonoszka przyniosła mi kubek prosto do domu B). Czyli pierwsze wrażenie było pozytywne, mimo że jeszcze nie widziałem zawartości przesyłki. "Gdy emocje już opadły", zabrałem się niezwłocznie do rozpakowania sporej wielkości "kostki".

img1340b.jpg

Skoro pierwsze wrażenie było już za mną przyszedł czas na kolejne, w tym wypadku bardziej istotne, ponieważ dotyczyło bezpośrednio kluczowego przedmiotu, czyli... Klubowego Kubka.

img1347c.jpg

img1346f.jpg

Oklejenie sprawia wrażenie bardzo trwałego. W środku znajdowała się instrukcja mycia, zapewne dlatego, żeby nie przesadzać z czyszczeniem przez szorowanie i wyparzanie w 10 000 stopni :)

Dzisiaj był bardzo pogodny dzień, dlatego pomyślałem sobie, że kolory wykonanego oklejenia będą w sam raz na wiosenne dni. Uważam, że na wszystkie inne też mogą się sprawdzić :D, ale o ile przyjemniej się funkcjonuje gdy nie jest ponuro. Ten kubek do takich na pewno nie należy. Oczywiście jest to kwestią gustu. Napisy wykonane są czytelnie i nie trzeba się przyglądać z przymrużeniem oczu, żeby dostrzec co tam jest napisane... Mechanizm znajdujący się z prawej strony jest mniej wyraźny, ale jest na tyle duży, że nie myli się np. z kawałkiem pizzy :D

img1342ow.jpg

Jest to klasyczny kubek, ma dość spore ucho, za czym idzie pewny chwyt...

Jestem mile zaskoczony wykonaniem. Mimo, że żaden ze mnie fotograf :lol:, a zdjęcia nie oddają w pełni okazałości, to w realu prezentuje się naprawdę nieźle...

Na koniec jeszcze fotka Kubełka z Monsterem i lecę napić się herbaty :D

img1357px.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.