Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

publisher

Ankieta nr 2 - wybór zegarka rosyjskiego

Wybieram zegarek podforumowy  

76 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie oraz wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Czekamy na szkic od MC? Czy na coś jeszcze?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nadal podtrzymuję zainteresowanie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też nie wymiękam ale nie ukrywam, że nic mi nie przypasowało z dotychczasowych projektów ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też nie wymiękam ale nie ukrywam, że nic mi nie przypasowało z dotychczasowych projektów ;)

Jakieś propozycje?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zbierzmy sensownie i różnorodnie pod głosowanie kilka projektów.

Zrobimy głosowanie albo dojdziemy do wniosku na jakie ustępstwa iść żeby w końcu to zrobić !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zbierzmy sensownie i różnorodnie pod głosowanie kilka projektów.

Zrobimy głosowanie albo dojdziemy do wniosku na jakie ustępstwa iść żeby w końcu to zrobić !

Ankieta już wisi i to dużo dłuuużej niż było w planach ;)

Można zamknąć i przejść do kolejnego wybierając te "najlepsze" tylko nie wiem czy ma to sens bo tylko kilka osób oddało głos.

Ja bym to widział tak:

1. Wybrać najlepsze z aktualnej ankiety.

2. Dodać nowe projekty i ew. te, które nie zostały uwzględnione bo kilka osób pisało, że takie są choć z ich podaniem już mieli problem...

3. Utworzyć nową ankietę (II etap) uwzględniająca najlepsze z aktualnej + nowe/brakujące.

4. Z drugiego etapu wybrać kilka projektów (2,3 lub 4) i w 3-cim ostatnim etapie wybrać ten najlepszy. Ewentualnie wybrać 2 najlepsze modele i rozegrać to pomiędzy nimi.

Nie wiem tylko czy przechodzenie do etapu II ma sens jeśli głosowało tylko kilka osób. Z drugiej jednak strony można mieć nadzieję, że jeżeli już zostanie wybrany ostateczny projekt, nawet tylko przez te kilka osób to chętni się pojawią.

Co o tym myślicie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

spróbowac mozna ... zrobimy takie the best of ... I pomalutku ale na przód !

Ten temat ma już chyba rok ... Ja pierdziele :/

Jak ludzie dostaną konkrety ... to powinno się udać ... ja już też na ustępstwa idę ile wlezie ... już te wszystkie wymysły o stali kolejowej na wskazówkach, czy indexach czy oldtimerowym wyglądzie ... Wszystko ok ... ale litości narodzie .

Wszyscy chcą ... tak bardzo ... że każdy ma swoją wizję . niech kazdy odnajdzie w tym jednym, jedynym projekcie coś dla siebie, zapamiętajcie ... ten zegarek będzie również WASZYM dziełem ...

gdyby nie ten trud, setki godzin w temacie ... nie byli byśmy tak daleko jak teraz. Rok temu nie wierzyliśmy że w ogóle można zrobić taki zegarek ! A teraz ? wybieramy jak ma wyglądać .

DAMY RADĘ ! Wierzę w WAS !

ZGODA BUDUJE, NIEZGODA RUJNUJE !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wytrwałych i tych nowych w temacie

Wydaje mi się, ze zadeklarowałem się w paru miejscach (lista, ankieta i posty) - czekam więc dalej. Chociaż po prawie roku, to już mi szachownica trochę nie pasuje, ale słowo się napisało i tyle. Ta mołnija mnie jeszcze trzyma przy nadziei.

pozdrawiam

WS

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

spróbowac mozna ... zrobimy takie the best of ... I pomalutku ale na przód !

To co przechodzimy do następnego etapu głosowania nie zważając na to, że tylko kilka osób oddało głos?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok, to proponuję przejść do drugiego etapu w najbliższą niedzielę.

Tutaj proponuję podawać projekty, które ktoś chciałby w drugim etapie uwzględnić a, których w tej chwili nie ma. Tworząc nową ankietę wybiorę najlepsze projekty z obecnej i dodam nowe.

Jeżeli nikt nie poda do niedzieli nowych projektów do dodania to niech później nie ma pretensji, że ich nie uwzględniono.

Pasuje Wam taki rozwój sytuacji?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Proponuję jednak trochę dłuższy czas.

Po niedzieli ? w Weekend nie wszyscy będą w stanie .... po weekendzie prędzej ...wtorek ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OK. W to, że ktoś jeszcze zagłosuje to wątpię ale może chociaż ktoś jeszcze inne projekty zaproponuje. Chociaż w to w sumie też wątpie. Większość pewnie nie zrobi nic, nie zaproponuje nowych projektów, nie poda linków do tych które rzekomo nie zostały podane ale za to już po utworzeniu ankiety obudzą się i będą narzekać, że jakichś projektów brakuje... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

norma... nie dogodzisz ... ale boje się że jak "zaocznie" zostanie wybrany projekt ... to będzie obraza na maxa :/ poczekajmy troszkę ... niech się obudzą Ci co w temat dawno nie patrzyli

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety nie znalazłem dzisiaj chwilki czasu na to by wrzucić kolejną ankietę ;)

Postaram się jednak jutro albo pojutrze chwilkę wygospodarować. Mam nadzieję, że zdąży się ktoś do tego czasu obudzić i skorzysta z tego, że u mnie ostatnio cienko z czasem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
post-29183-0-65836700-1331643477.jpg

ile by nie było to i tak jest za mało...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam nadzieje, że dam rade do końca weekendu.

ile by nie było to i tak jest za mało...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OK, w takim razie kolejny etap ruszy jak skończysz. Postaraj się wyrobić do niedzieli bo cały projekt i tak już trwa trochę za długo :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pamiętajcie ... MC musi zatwierdzić czy da się ... czy się nie da ... ogólnie stwierdzili że nie powinno być jakichś problemów ale bierzcie to pod uwagę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DUBHEAD, weekend się kończy więc dobrze by było jakbyś się trochę sprężył. Myślę, że dłużej niż do wtorku nie ma sensu czekać bo jak tak będziemy w miejscu stać to nigdy się nie dokończy tego projektu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja już z góry założyłem że najprawdopodobniej w przyszłym roku to będziemy finalizować. Święta, Sylwester ... nie oszukujmy się ... znienawidzą nas za siedzenie przed kompem przy świętach a na sylwestra ... no cóż ... 3/4 będzie Chlać, 1/4 wesoło się bawić ... tak czy siak ... ale jak się ida jeszcze przed świętami to będzie geetes .

....

Mam dziwne przeczucie ... że coś złego się wydarzy ? Miałem dziwne sny dziś ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.