Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Maro66

Szturmańskie Strieła 44 mm.

Rekomendowane odpowiedzi

Super sikor. :)

Co-Axial

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piękny zegar, foty rewelacja. Trzeba zacząć zbierać pieniążki na Strzałkę :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Świetne fotki pięknego zegarka i gratulacje.

Szkoda tylko, że jest tak drogi.

Na szczęście tym biedniejszym pozostaje mniejsza wersja, co prawda bez szafirowego szkła ale też niebrzydka i na tym samym werku :lol:

Pozdrawiam, Wojtek

Dążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety ta mniejsza wygląda u mnie jak damski zegarek :)

A jaki masz obwód zegarka, jeśli wolno spytać?

U mnie aktualnie 19,5 cm a wygląda całkiem przyzwoicie

st07.jpg

Oczywiscie ta większa wygląda lepiej (przymierzałem) i wymieniłbym bez wahania gdyby nie cena...

Pozdrawiam, Wojtek

Dążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chciałem nikogo urazić :) .

W nadgarstku mam 21 cm. Lubię duże, masywne zegarki , ale żeby nie było to Twoja Wojtku Strzałka bardzo mi się podoba i gdyby była troszkę większa to pewnie już bym ją miał :)

Pozdrwiam

Piotrek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kto by się tam obrażał i o co? ;)

Swoją drogą masz kawał łapy, na 21 cm tej mniejszej nawet nie warto by zapinać.

Pozdrawiam, Wojtek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Maro ile Ty posiadasz w swojej kolekcji zegarków? Oglądam wszystkie Twoje galerie, masz gust do zegarków. Najbardziej podobają mi się zdjęcia czarnego monstera, fajnego masz też tego czarnego ORISA no i ta strzałka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No cóż... Niestety, ale obecnie mam tylko Orisa BC3 Advanced, Hamiltona X-Winda, Seiko Black Monstera i Casio GW-9200-1ER :)

Time is meaningless, and yet it is all that exists.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a jeszcze pytanie odnośnie tej Strzałki, co oznaczają te czerwone cyferki między indeksami a kopertą i do czego służą?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a jeszcze pytanie odnośnie tej Strzałki, co oznaczają te czerwone cyferki między indeksami a kopertą i do czego służą?

To jest tachometr, mierzący prędkość. Znając odległość pomiędzy dwoma punktami i mierząc czas przejazdu pomiędzy nimi, można obliczyć prędkość poruszania się. Tachometr w Striełach wyskalowany jest do 1 km, pomiar jest prosty: uruchamiasz stoper na początku odcinka, po 1 km wyłączasz i z czerwonej skali odczytujesz bezpośrednio prędkość. Można również liczyć na krótszych odcinkach, np. 100m, wynik trzeba tylko odpowiednio podzielić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jest tachometr, mierzący prędkość. Znając odległość pomiędzy dwoma punktami i mierząc czas przejazdu pomiędzy nimi, można obliczyć prędkość poruszania się. Tachometr w Striełach wyskalowany jest do 1 km, pomiar jest prosty: uruchamiasz stoper na początku odcinka, po 1 km wyłączasz i z czerwonej skali odczytujesz bezpośrednio prędkość. Można również liczyć na krótszych odcinkach, np. 100m, wynik trzeba tylko odpowiednio podzielić.

Dzięki Roman za informacje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość non4me

Piękny !! zdjęcia super, zegarek super !!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.