meXy 351 #26 Napisano 1 Listopada 2011 Super sikor. 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ulver78 0 #27 Napisano 7 Grudnia 2011 Piękny zegar, foty rewelacja. Trzeba zacząć zbierać pieniążki na Strzałkę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woytec60 141 #28 Napisano 7 Grudnia 2011 Świetne fotki pięknego zegarka i gratulacje.Szkoda tylko, że jest tak drogi.Na szczęście tym biedniejszym pozostaje mniejsza wersja, co prawda bez szafirowego szkła ale też niebrzydka i na tym samym werku 0 Pozdrawiam, WojtekDążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ruger 5 #29 Napisano 7 Grudnia 2011 Na prawde ładny zegarek. Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ulver78 0 #30 Napisano 8 Grudnia 2011 Niestety ta mniejsza wygląda u mnie jak damski zegarek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woytec60 141 #31 Napisano 8 Grudnia 2011 Niestety ta mniejsza wygląda u mnie jak damski zegarek A jaki masz obwód zegarka, jeśli wolno spytać?U mnie aktualnie 19,5 cm a wygląda całkiem przyzwoicie Oczywiscie ta większa wygląda lepiej (przymierzałem) i wymieniłbym bez wahania gdyby nie cena... 0 Pozdrawiam, WojtekDążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ulver78 0 #32 Napisano 9 Grudnia 2011 Nie chciałem nikogo urazić . W nadgarstku mam 21 cm. Lubię duże, masywne zegarki , ale żeby nie było to Twoja Wojtku Strzałka bardzo mi się podoba i gdyby była troszkę większa to pewnie już bym ją miał PozdrwiamPiotrek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woytec60 141 #33 Napisano 9 Grudnia 2011 Kto by się tam obrażał i o co? Swoją drogą masz kawał łapy, na 21 cm tej mniejszej nawet nie warto by zapinać. 0 Pozdrawiam, WojtekDążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blake 4 #34 Napisano 8 Stycznia 2012 Maro ile Ty posiadasz w swojej kolekcji zegarków? Oglądam wszystkie Twoje galerie, masz gust do zegarków. Najbardziej podobają mi się zdjęcia czarnego monstera, fajnego masz też tego czarnego ORISA no i ta strzałka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #35 Napisano 8 Stycznia 2012 No cóż... Niestety, ale obecnie mam tylko Orisa BC3 Advanced, Hamiltona X-Winda, Seiko Black Monstera i Casio GW-9200-1ER 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blake 4 #36 Napisano 9 Stycznia 2012 a jeszcze pytanie odnośnie tej Strzałki, co oznaczają te czerwone cyferki między indeksami a kopertą i do czego służą? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RomanS 2 #37 Napisano 12 Stycznia 2012 a jeszcze pytanie odnośnie tej Strzałki, co oznaczają te czerwone cyferki między indeksami a kopertą i do czego służą?To jest tachometr, mierzący prędkość. Znając odległość pomiędzy dwoma punktami i mierząc czas przejazdu pomiędzy nimi, można obliczyć prędkość poruszania się. Tachometr w Striełach wyskalowany jest do 1 km, pomiar jest prosty: uruchamiasz stoper na początku odcinka, po 1 km wyłączasz i z czerwonej skali odczytujesz bezpośrednio prędkość. Można również liczyć na krótszych odcinkach, np. 100m, wynik trzeba tylko odpowiednio podzielić. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łukasz G7900 2 #38 Napisano 12 Stycznia 2012 Cudny zegarek a zdjecia pierwsza klasa!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blake 4 #39 Napisano 12 Stycznia 2012 To jest tachometr, mierzący prędkość. Znając odległość pomiędzy dwoma punktami i mierząc czas przejazdu pomiędzy nimi, można obliczyć prędkość poruszania się. Tachometr w Striełach wyskalowany jest do 1 km, pomiar jest prosty: uruchamiasz stoper na początku odcinka, po 1 km wyłączasz i z czerwonej skali odczytujesz bezpośrednio prędkość. Można również liczyć na krótszych odcinkach, np. 100m, wynik trzeba tylko odpowiednio podzielić. Dzięki Roman za informacje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość non4me #40 Napisano 2 Marca 2012 Piękny !! zdjęcia super, zegarek super !! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
johndeacon 89 #41 Napisano 27 Lipca 2012 przepiękny zegarek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach