Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

forever

Który wybrać

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

prosiłbym o pomoc w wyborze zegarka, coś z dolnej półki, zegarek na co dzień zarówno na uczelnie jak i do pracy.

Oto trzy nad którymi się zastanawiam:

Casio BEM-304L-1AVEF :

530d6f7de53070f3e3947dd0733f3929.jpg

Lorus RP822AX9 :

RP822AX9-d.jpg

Lorus RM330BX9 :

RM330BX9.jpg

Pierwotnie nastawiłem się na zegarki firmy Bisset ale po przeczytaniu kilku opini na forum dałem robie narazie spokój, choć wyglądają na porządne.

Podobają mi się te Lorusy które wkleiłem, choć troszkę odstrasza mnie ta koperta z różowego złota, nie wiem czy nie wygląda to tandetnie, zwłaszcza na ręce 22 letniej osoby.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem Ci, że ten srebrny jest bardziej uniwersalny a chyba takiego szukasz

Bartek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kup Lorusa nie pozlacanego tylko ze stali nierdzewnej.Bedzie ladniejszy i tanszy.Lorusy maja bardzo dobry stosunek jakosci do ceny.Przy zakupie zwroc uwage na wykonanie koperty,i zobacz czy zamiast bransolety bedzie pasowal standartowy paseklub odwrotnie.

leszek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

j/w zdecydowanie lorus w stalowej kopercie - jest zegarkiem solidnym jak za tę cenę, a do tego dużo rzadziej spotykany niż Casiopeja :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Również szukam podobnego zegarka, możesz zwrócić uwagę na TEGO, ale ten Casio pomimo, że popularniejsza marka wygląda na ładniejszy - w TEJ wersji :lol:

P.S. Jakbyś mógł to daj znać na jakiego się zdecydowałeś :lol: - tak z ciekawości :o

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja postawiłbym na Casio , ewentualnie Lorus tylko koperta nie z tym różowym złotem .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję za odpowiedzi, tak jak piszecie zdecyduję się chyba jednak na tego lorusa w srebrnej kopercie:

RP825AX9_main.JPG

lecz znalazłem coś nowego, a mianowicie lorus RF331BX9, na stronie oficjalnej firmy Lorus, piszą że jest to nowość, i faktycznie nie potrafię go znaleźć w żadnym sklepie internetowym, myślicie że w stacjonarnym sklepie byłaby możliwość zamówienia takiego? Powiedzcie też co o nim sądzicie, oto on:

NOH_201035C4DCP0M8F49GX9M.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.