Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość 00110010000010011001

Podrobki Casio

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Jak można sprawdzić na zegarku datę produkcji?

CASIO GR-8900A

Jest taka możliwość ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Witam

Jestem szczęśliwym posiadaczem GX-56 :) i obecnie planuję zakup gw-a1000 jako drugiego modelu, wpadła mi w oko oferta z dalekiego wschodu o której pisał kiedyś seven cena w granicach 1200 -1300 pln bardz prosze o opinie czy poniższy sprzedawca jest wiarygodny i czy nie oferuje podróbki, a tak BTW skąd tak duża różnica w cenie

http://www.ebay.pl/itm/CASIO-G-SHOCK-TRIPLE-G-RESIST-MULTIBAND-6-GW-A1000D-GW-A1000D-1ADR-SOLAR-POWER-/261253345370?pt=AU_Watches&hash=item3cd3e9b05a#ht_8025wt_1161

pozdrawiam serdecznie:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem szczęśliwym posiadaczem GX-56 :) i obecnie planuję zakup gw-a1000 jako drugiego modelu, wpadła mi w oko oferta z dalekiego wschodu o której pisał kiedyś seven cena w granicach 1200 -1300 pln bardz prosze o opinie czy poniższy sprzedawca jest wiarygodny i czy nie oferuje podróbki, a tak BTW skąd tak duża różnica w cenie

http://www.ebay.pl/itm/CASIO-G-SHOCK-TRIPLE-G-RESIST-MULTIBAND-6-GW-A1000D-GW-A1000D-1ADR-SOLAR-POWER-/261253345370?pt=AU_Watches&hash=item3cd3e9b05a#ht_8025wt_1161

Nie znam tego sprzedawcy, więc na pewno nic nigdy o nim nie pisałem... Niemniej wszystko wygląda w porządku.

Cena bez rewelacji, droga wysyłka, nie wiem jak wygląda ryzyko dodatkowych opłat celnych przy tego rodzaju wysyłce z Australii. Tutaj masz w mniej więcej porównywalnej cenie (wysyłka gratis), wspomniane ryzyko możliwe do oszacowania - niskie. ;)

http://watchhubs.com/en/casio/656-casio-g-shock-aviation-series-gw-a1000d-1a-gw-a1000d.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupujac z watchhubsa brac hk post czy raczej doplacic do dhla? Bo tez mam na oku ten model a cena tam jest dosc kuszaca :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie proszę powiedźcie mi czy to jest podróba, mi się wydaje ze tak ale chciałbym się jeszcze upewnić ?

974d41b6ec107bbcmed.jpg

2b2173e81cbebe52med.jpg

Edytowane przez Patrykk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Po 14 latach noszenia komunijny casio odmówił dalszej współpracy, a jako, ze bez zegarka żyć nie mogę poszukuję nowego. Tu także nasuwa się pytanie czy ów zegarek jest oryginalny http://allegro.pl/casio-wv-200a-i3928604181.html i sprzedawca jest sprawdzony, ktoś miał z nim stycznośc?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zdjęcie przedstawia oryginalny zegarek. Można natomiast trafić na mocno zarysowany  :mellow:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w tym żółtym z tyłu ta gumowa ramka jest z jednej strony

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To tylko wina zdjęcia, ale czarny będzie lepszym wyborem - na zdjęciach sam chyba widzisz co dzieje się z jasnym kolorem przy normalnym użytkowaniu (brzydkie odbarwienia/otarcia).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ok to powiem ze może brać czarnego dzieki i pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi