Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

pampi

Zegarek Prologue

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, zakupiłem ostatnio po okazyjnej cenie zegarek PROLOGUE , niestety nie znalazłem żadnych informacji w internecie na jego temat. Czy ktoś z forumowiczów jest w stanie pomóc mi i powiedzieć czy przypadkiem nie jest to jakaś tandetna podróbka? osoba sprzedająca upierała się ze dala za niego ponad 300 euro. Proszę o pomoc i dziękuje

http://zapodaj.net/c4764d345f72.jpg.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie znam tej marki i wątpię, żeby kosztował 300 euro. Ile dałeś za niego?

Lubię divery, nie lubię chronografów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dałem za niego 50zł gościowi od którego go kupiłem ciężko było się z nim rozstać ale potrzebował kasy, wyglądał na czlowieka który ceni sobie ,,dobre" marki, ekskluzywnie ubrany po 30, tak wiec wziąłem go od niego. Jestem ciekaw czy załadował mnie w przysłowiowego wała. Może jednak ktoś miał styczność z produktami tej firmy, dodam ze zegarek sam w sobie wygląda bardzo solidnie, sprawia wrażenie dopracowanego .

Dziękuje za zainteresowanie się tematem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rozejrzyj się po ofercie casio, często one u góry też mają różne nazwy a nie ma loga/nazwy casio,

Life is like a fuse short and burning fast

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.