Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

SIRLUKE1

STEINHART NAV-B CHRONO I NIE TYLKO TEN

Rekomendowane odpowiedzi

ale koszt tabletek uspokajających pokrywasz ty- jeżeli wiadomości dostaniemy jutro:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

po jednej paczce na łebka ... chyba ogarnę to finansowo :blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to Panowie masakra.....nocka w tył. W takich warunkach spać się nie da :blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja nie mieszam "prochów" z gorzałką- dlatego dziś tylko relanium:)- ale spoko sirluke1 stawia.......

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A więc tak :)Z tego co wiem, wiadomośc Pani Ania wysłała do mnie na miala ... w pracy :blink: Pewnie po 18 tak wiec poprosiłem właśnie o powtórzenie na komunikatora forum. Czekamy, może dostanę, jak nie wszystko się wyjaśni jutro około 10:00 (normalnie jak u Hitchcoca).

o 10.00 ???

rozgryzłem Twój zawód - są trzy możliwości - poseł, piłkarz albo ksiądz :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam po nocnym koszmarze :blink:

Wygląda to tak:

Każdy otrzyma:

1) Przesylka bez policzenia ceny (15 EUR)

2) Pasek do wyboru (do 45 EUR)

3) Klamerka do wyboru bez policzenia ceny (15 EUR)

4) Mały rabat odpowiedni dla poszczegolnych zegarków:

Za Nav B-chrono 44mm 765 EUR - Rabat ? 15 EUR = 750 EUR (łącznie korzyść 90 EUR = 11,7%)

Za Nav B chrono 47 mm 775 EUR - Rabat ? 15 EUR = 760 EUR (łącznie korzyść 90 EUR = 11,6%)

Za Marine Chronometer Arabic 370 EUR - Rabat - 10 EUR = 360 EUR (łącznie korzyść 85 EUR = 22,97%)

Za Aviation GMT 445 EUR - Rabat- 20 EUR = 425 EUR (łącznie korzyść 95 EUR = 21,35%)

Za Nav B Chrono 44mm PVD z przeszklonym deklem (dekielek bez policzenia ceny) 785 EUR- Rabat 15 Eur =770 EUR (łącznie korzyść 90 EUR = 11,46%) - tu pewnie jest więcej nie wiem ile kosztuje szklenie

Za Ocean Black z tarczą od Vintage 320 EUR - Rabat - 20 EUR= 300 EUR (łącznie korzyść 95 EUR = 29.67%)

Za Triton 100 ATM Stahl 560 EUR- Rabat- 20 EUR = 540 EUR (łącznie korzyść 95 EUR = 16.96%)

Proszę o informacje kto wchodzi w zakup do niedzieli.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No cóż, szaleństw nie ma.

Ale i tak w to wchodzę.

Zaraz pobuszuję po stronie steinharta za paskiem i klamerką.

Dzięki SIRLUKE1 za zaangażowanie (9.29) ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli propozycje rabatów byłyby kwotowe to byłyby całkiem ok.

A tak to mam mały niedosyt. Pani Aniu czy jest możliwość ustalenia rabatów tylko finansowych?

Czyli bez dodatkowych pasków, klamer.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli propozycje rabatów byłyby kwotowe to byłyby całkiem ok.

A tak to mam mały niedosyt. Pani Aniu czy jest możliwość ustalenia rabatów tylko finansowych?

Czyli bez dodatkowych pasków, klamer.

niestety nie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chwila chwila ja kupując Steinharta również miałem podobna mozliwosc. Wiec wychodzi na to ze nie ważne czy kupujesz 1, 20 czy 50 zegarkow - rabat i tak będzie podobny. Oj Pan Gunter się wogole nie stara. Ja rezygnuje.

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chwila chwila ja kupując Steinharta również miałem podobna mozliwosc. Wiec wychodzi na to ze nie ważne czy kupujesz 1, 20 czy 50 zegarkow - rabat i tak będzie podobny. Oj Pan Gunter się wogole nie stara. Ja rezygnuje.

podobna nie znaczy ta sama. A tutaj jest 8 zegarkow a nie 50. Po drugie musze przypomniec, ze modyfikacje powinny rowniez zostac policzone.

Ja wiem, ze zawsze ktos bedzie nie zadowolony.

Ale mimo to dziekuje za komunikacje i zycze milego dnia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oto szczegóły mojego zamówienia:

STEINHART "Nav B-Chrono II black" Art.Nr. 010418 - modyfikacja przeszklony dekiel;

Jeśli dobrze rozumiem zegarek jest na pasku - STEINHART "Special bracelet Flieger Büffel black Vintage" Art.Nr. band160 - i tak niech zostanie;

I jeśli dalej dobrze rozumiem mam możliwość wyboru dodatkowego paska, więc wybieram - STEINHART "Special bracelet buffalo black vintage" Art.Nr. band107 + klamra STEINHART "PRE-V pin buckle satined" Art.Nr. pre-v099;

I jeszcze jeden extras omówiony już z P. Anią - osobno oryginalny lity dekiel dedykowany do tego zegarka.

Mam nadzieję, że nic nie pochrzaniłem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oto szczegóły mojego zamówienia:

STEINHART "Nav B-Chrono II black" Art.Nr. 010418 - modyfikacja przeszklony dekiel;

Jeśli dobrze rozumiem zegarek jest na pasku - STEINHART "Special bracelet Flieger Büffel black Vintage" Art.Nr. band160 - i tak niech zostanie;

I jeśli dalej dobrze rozumiem mam możliwość wyboru dodatkowego paska, więc wybieram - STEINHART "Special bracelet buffalo black vintage" Art.Nr. band107 + klamra STEINHART "PRE-V pin buckle satined" Art.Nr. pre-v099;

I jeszcze jeden extras omówiony już z P. Anią - osobno oryginalny lity dekiel dedykowany do tego zegarka.

Mam nadzieję, że nic nie pochrzaniłem

wszystko sie zgadza ;) i dodatkowo przesylka gratis! Sirluke1 napisal, ze do ponieszialku przesle mi aktualna liste.

Wszyscy wytrzymali do rana? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pani Aniu ja wytrzymałem. Wydaje mi się, że chętnych było na więcej niż 8 zegarków ale ja odpowiadam za siebie i swoje decyzje.

Planowałem zakup Aviation GMT oraz Nav B-chrono 44mm a decyzje uzależniałem od Państwa propozycji. Przyznam, że szczególnie na Nav-B jest ona mało satysfakcjonująca ;)

Rozumiem i doceniam gratisy ale bardziej przy moim podwójnym zakupie liczył się rabat finansowy. Najprawdopodobniej przy tych warunkach zostanę tylko przy Aviation GMT.

Jeżeli zamówienia będą złożone do niedzieli, to jaka jest procedura i kiedy możemy spodziewać się przesyłek?

pozdrawiam

TR

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pani Aniu ja wytrzymałem. Wydaje mi się, że chętnych było na więcej niż 8 zegarków ale ja odpowiadam za siebie i swoje decyzje.

Planowałem zakup Aviation GMT oraz Nav B-chrono 44mm a decyzje uzależniałem od Państwa propozycji. Przyznam, że szczególnie na Nav-B jest ona mało satysfakcjonująca ;)

Rozumiem i doceniam gratisy ale bardziej przy moim podwójnym zakupie liczył się rabat finansowy. Najprawdopodobniej przy tych warunkach zostanę tylko przy Aviation GMT.

Jeżeli zamówienia będą złożone do niedzieli, to jaka jest procedura i kiedy możemy spodziewać się przesyłek?

pozdrawiam

TR

Jezeli zamowienie zostanie zlozone do niedzieli to czekamy na wplate. PayPal-trwa moment i pieniazki sa juz na koncie. Przelewem-trwa okolo 3-4 dni. W momencie gdy wplata dojdzie wysylamy zegarek. Przesylka trwa do Polski okolo 3-4 dni. Zegarki, ktore sa juz w sprzedazy mozna zamawiac natychmiast. Te ktore bedziemy miec w najblizszym czasie, trzeba zamowic pozniej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jezeli zamowienie zostanie zlozone do niedzieli to czekamy na wplate. PayPal-trwa moment i pieniazki sa juz na koncie. Przelewem-trwa okolo 3-4 dni. W momencie gdy wplata dojdzie wysylamy zegarek. Przesylka trwa do Polski okolo 3-4 dni. Zegarki, ktore sa juz w sprzedazy mozna zamawiac natychmiast. Te ktore bedziemy miec w najblizszym czasie, trzeba zamowic pozniej.

Czy Aviation GMT jest dostępny od ręki?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Więc tak, do niedzieli chcę zebrać już wszystkich chętnych - starych i ewentualnie nowych. Potem poproszę o podanie na PW danych osobowych i wybranych przez daną osobę produktów ze strony Steinharta, w celu przekazania ich do Steinharta aby umożliwić im identyfikację kupującego.

Mam nadzieję, że kupujących bedzie jeszcze kilku. Wiem, że czekamy na roztrzygnięcie tematu zegraka klubowego, z tego co się orientuje Triton nie jest w czubie.

Mam nadzieję, że wszystko jest jasne ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy Aviation GMT jest dostępny od ręki?

jest! Na naszej stronie znajdziecie informacje, jezeli widnieje napis, ze Zegarek bedzie w zakupie wkrotce to wlasnie mi o to chodzilo ;) przy Aviation GMT tego napisu nie ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Więc tak, do niedzieli chcę zebrać już wszystkich chętnych - starych i ewentualnie nowych. Potem poproszę o podanie na PW danych osobowych i wybranych przez daną osobę produktów ze strony Steinharta, w celu przekazania ich do Steinharta aby umożliwić im identyfikację kupującego.

Mam nadzieję, że kupujących bedzie jeszcze kilku. Wiem, że czekamy na roztrzygnięcie tematu zegraka klubowego, z tego co się orientuje Triton nie jest w czubie.

Mam nadzieję, że wszystko jest jasne ;)

A może wygodniej będzie realizować zamówienia bezpośrednio przez P. Anię skoro udziela się na forum.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Proszę wszystkich chętnych o prosty wpis na forum "WCHODZĘ W TO", poporoszę o dokładnie te dwa słowa ;)

Ułatwi mi to bardzo ogarnięcie wszystkich chętych. Kto się już wpisał proszę o ponowienie ww. sposób, listę zaczynam liczyć poniżej tego postu

Na PW proszę o szczegóły, model, pasek, klamra, Imię, Nazwisko. Potem przekaże pełną listę Pani Ani .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.